Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. December 04. 18:14, szombat | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Szenzáció Csíkszeredán!

Szenzáció Csíkszeredán!

Az Acélbikák bevették a Csíkszereda eddig bevehetetlen várát! Ebben a szezonban először sikerült hazai környezetben kétvállra fektetni a román együttest.

A Ferencvárostól elszenvedett vereség után újabb nagyon nehéz ütközet várt a Dab.Docler jégkorong csapatára MOL Liga pénteki játéknapján. A bajnokság éllovasa, a hazai pályán eddig legyőzhetetlenek bizonyult Csíkszereda ellen kellett jégre korcsolyázni az Acélbikáknak. A hazaiak első helyezetthez méltóan, nagy rohamokkal kezdték az összecsapásra, dunaújvárosi gárda hősiesen védekezett, még kettős emberhátrányt is sikerült megúszni bekapott találat nélkül. Az első játékrész így 0-0 arányú döntetlennel ért véget.

A folytatásban mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, a nagy iram megvolt, de gólt sokáig nem hozott a mérkőzés. A mérkőzés felénél aztán megszerezte a Hurtaj révén a Csíkszereda a vezetést, és maradt is ez az eredmény a második harmad végéig (1-0). Az utolsó játékrészben a hazai emberelőnyök ellenére Kiss Ákos végre megzörgette Kozuch kapujában a hálót, így az utolsó tíz percnek 1-1-es állásról vágtak neki a csapatok. A hajrá dunaújvárosi szempontból sikerült jobban, Galanisz találatával sikerült megfordítani a találkozót. Mivel a román együttes újabb gólt már nem tudott ütni, a rangadót a DA:Docler nyerte 1-2 arányban.

HSC Csíkszereda – Dab.Docler 1-2 (0-0, 1-0, 0-2)


Dab.Docler: Lindström, Hegyi, Pozsgai, Magosi, MacSweyn, Metcalfe, Varga M., Martinka (1), Kiss Á. 1, Galanisz 1 (1), Pavuk, Lencsés, Tőkési, Papp V. (2), Szilassy, Virág T., Kiss D., Papp Cs., Győri. Vezetőedző: J. P. MacCallum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.