Városlista
2019. március 20, szerda - Klaudia, Alexandra

Hírek

2018. Augusztus 09. 08:06, csütörtök | Helyi

Szerintem Dunaújváros szép!

Szerintem Dunaújváros szép!

A városunkkal is úgy vagyunk, mint a szeretteinkkel, családunk tagjaival: mi meglátjuk a szépségüket, de tisztában vagyunk a hibáikkal is, amiken változtatni szeretnénk, változtatni akarunk.


Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere pályázatot hirdet dunaújvárosiaknak és Dunaújvárost szeretőknek. Arra kéri őket, hogy küldjenek be olyan fotókat a közösségi oldalára üzenetbe vagy a dunaujvaros@tourinform.hu e-mail címre, amelyeken meg tudjuk mutatni másoknak is városunk szépségét.

A fényképeket feltöltik a közösségi portáljára, itt lehet majd szavazni, s a legtöbb szavazatot kapó fényképek Dunaújváros új képeslapjain lesznek.
Beküldési határidő augusztus 16. Szavazás augusztus 18-30-ig.
Pályázati feltételek: eredeti JPG állomány. Fekvő formátumban. Maximum 3 darab felvétellel. A JPG képek pontos mérete: 2-5 Mb között).
Lehetőség szerint A beküldött képek file neveit a következő képen nevezze el mindenki:
Kép szám_név _képcím --- Pl: 1_Szabó_János_Esti hangulat
A pályázók elfogadják, hogy városunk népszerűsítése érdekében a beküldött képeket digitális vagy nyomdai katalógusban, sajtóban való megjelenésre a kiírók korlátozás nélkül felhasználhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 19. 19:33, kedd | Helyi

Vége a látogatási tilalomnak

Március 19-étől az ÁNTSZ feloldotta az általuk elrendelt látogatási tilalmat Fejér megye egészségügyi intézményeiben.

2019. Március 18. 12:06, hétfő | Helyi

Időszakos áramszünet

Az E.ON Ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint, a szolgáltatás kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtanak végre hálózatunkon.

2019. Március 18. 09:29, hétfő | Helyi

Csütörtökön közgyűlés, 66 témában döntenek a képviselők

Helyi rendelet születhet a Köztisztviselők Napjáról, döntenek többek között a DUDIK és a Rockmaraton támogatásáról, s településkép szabályainak módosításáról, szigorúbb CO2 kvóta a távhőszolgáltatást terhelő új szabályozás

2019. Március 14. 11:00, csütörtök | Helyi

Több új parkoló (39) az egykori zöld rendelőnél

Újabb közterület helyreállítások, fejlesztések, közteründelőnélöleti padok, a DUDIK, a Rockmaraton és a 20. „Virágos Dunaújvárosért” verseny támogatása, közművelődési és sport-támogatási pályázatok