Városlista
2018. augusztus 15, szerda - Mária

Hírek

2018. Augusztus 09. 08:06, csütörtök | Helyi

Szerintem Dunaújváros szép!

Szerintem Dunaújváros szép!

A városunkkal is úgy vagyunk, mint a szeretteinkkel, családunk tagjaival: mi meglátjuk a szépségüket, de tisztában vagyunk a hibáikkal is, amiken változtatni szeretnénk, változtatni akarunk.


Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere pályázatot hirdet dunaújvárosiaknak és Dunaújvárost szeretőknek. Arra kéri őket, hogy küldjenek be olyan fotókat a közösségi oldalára üzenetbe vagy a dunaujvaros@tourinform.hu e-mail címre, amelyeken meg tudjuk mutatni másoknak is városunk szépségét.

A fényképeket feltöltik a közösségi portáljára, itt lehet majd szavazni, s a legtöbb szavazatot kapó fényképek Dunaújváros új képeslapjain lesznek.
Beküldési határidő augusztus 16. Szavazás augusztus 18-30-ig.
Pályázati feltételek: eredeti JPG állomány. Fekvő formátumban. Maximum 3 darab felvétellel. A JPG képek pontos mérete: 2-5 Mb között).
Lehetőség szerint A beküldött képek file neveit a következő képen nevezze el mindenki:
Kép szám_név _képcím --- Pl: 1_Szabó_János_Esti hangulat
A pályázók elfogadják, hogy városunk népszerűsítése érdekében a beküldött képeket digitális vagy nyomdai katalógusban, sajtóban való megjelenésre a kiírók korlátozás nélkül felhasználhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 12. 21:16, vasárnap | Helyi

Augusztusi miserend

Augusztusi (római katolikus) főünnepek tartalma és miserendje Dunaújvárosban:

2018. Augusztus 12. 21:10, vasárnap | Helyi

Szabadtéri tüzek Fejérben

Hulladéklerakóban csaptak fel a lángok augusztus 9-én, csütörtökön délután Adonynál. A felhalmozott szemét háromszáz négyzetméteren égett.

2018. Augusztus 12. 10:16, vasárnap | Helyi

Iskolakezdési támogatás

Városunk idén is iskolakezdési támogatást a dunaújvárosi bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezőknek, akinek gyermeke most kezdi meg az általános iskola vagy a középiskola első osztályát.

2018. Augusztus 12. 10:07, vasárnap | Helyi

A Hankook Tire megvásárolja a Reifen-Müller céget

A Hankook abroncsgyártó megerősíti globális értékesítési rendszerét a Reifen Müller, az egyik nagy független német abroncskereskedelmi vállalat megvásárlásával.