Városlista
2018. december 17, hétfő - Lázár

Hírek

2018. Augusztus 09. 08:06, csütörtök | Helyi

Szerintem Dunaújváros szép!

Szerintem Dunaújváros szép!

A városunkkal is úgy vagyunk, mint a szeretteinkkel, családunk tagjaival: mi meglátjuk a szépségüket, de tisztában vagyunk a hibáikkal is, amiken változtatni szeretnénk, változtatni akarunk.


Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere pályázatot hirdet dunaújvárosiaknak és Dunaújvárost szeretőknek. Arra kéri őket, hogy küldjenek be olyan fotókat a közösségi oldalára üzenetbe vagy a dunaujvaros@tourinform.hu e-mail címre, amelyeken meg tudjuk mutatni másoknak is városunk szépségét.

A fényképeket feltöltik a közösségi portáljára, itt lehet majd szavazni, s a legtöbb szavazatot kapó fényképek Dunaújváros új képeslapjain lesznek.
Beküldési határidő augusztus 16. Szavazás augusztus 18-30-ig.
Pályázati feltételek: eredeti JPG állomány. Fekvő formátumban. Maximum 3 darab felvétellel. A JPG képek pontos mérete: 2-5 Mb között).
Lehetőség szerint A beküldött képek file neveit a következő képen nevezze el mindenki:
Kép szám_név _képcím --- Pl: 1_Szabó_János_Esti hangulat
A pályázók elfogadják, hogy városunk népszerűsítése érdekében a beküldött képeket digitális vagy nyomdai katalógusban, sajtóban való megjelenésre a kiírók korlátozás nélkül felhasználhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 16. 18:05, vasárnap | Helyi

JÉGTÖRŐ MÁTYÁS

Tamási Áron sziporkázó művében (dramaturg Balassa Eszter) két történetszál, két világ, a szellemi és a földi, fonódik össze egy misztikus történetben.

2018. December 16. 17:58, vasárnap | Helyi

ADVENTI ZENÉS DÉLUTÁN a BARTÓKBAN

A program, amire tizennégy éves kortól várják a szervezők az érdeklődőket 15 órakor kezdődik a Bartók színházban. A műsort Buváry Lívia énekes-előadóművész (Magyar Állami Operaház, Budapest) és Tótin Katalin zongoraművész (Duna

2018. December 16. 17:52, vasárnap | Helyi

Helyi Érték Program - Meghosszabbított határidő

A Helyi Érték Program célja helyi civil szervezetek, kezdeményezések támogatása, amelyek a helyben élő emberek életét, közösséggé válását, identitásának megerősödését segítik, és helyi problémákra keresnek válaszokat.

2018. December 14. 13:21, péntek | Helyi

A Grincs a Dózsa moziban

A Grincs /The Grinch/ Rated: 6 Formátum: 2D / 3D Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film. Hossz: 86 perc.