Városlista
2018. október 19, péntek - Nándor

Hírek

2018. Augusztus 09. 08:06, csütörtök | Helyi

Szerintem Dunaújváros szép!

Szerintem Dunaújváros szép!

A városunkkal is úgy vagyunk, mint a szeretteinkkel, családunk tagjaival: mi meglátjuk a szépségüket, de tisztában vagyunk a hibáikkal is, amiken változtatni szeretnénk, változtatni akarunk.


Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere pályázatot hirdet dunaújvárosiaknak és Dunaújvárost szeretőknek. Arra kéri őket, hogy küldjenek be olyan fotókat a közösségi oldalára üzenetbe vagy a dunaujvaros@tourinform.hu e-mail címre, amelyeken meg tudjuk mutatni másoknak is városunk szépségét.

A fényképeket feltöltik a közösségi portáljára, itt lehet majd szavazni, s a legtöbb szavazatot kapó fényképek Dunaújváros új képeslapjain lesznek.
Beküldési határidő augusztus 16. Szavazás augusztus 18-30-ig.
Pályázati feltételek: eredeti JPG állomány. Fekvő formátumban. Maximum 3 darab felvétellel. A JPG képek pontos mérete: 2-5 Mb között).
Lehetőség szerint A beküldött képek file neveit a következő képen nevezze el mindenki:
Kép szám_név _képcím --- Pl: 1_Szabó_János_Esti hangulat
A pályázók elfogadják, hogy városunk népszerűsítése érdekében a beküldött képeket digitális vagy nyomdai katalógusban, sajtóban való megjelenésre a kiírók korlátozás nélkül felhasználhatják.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 19. 10:13, péntek | Helyi

Veterán birkózók világbajnoksága, dunaújvárosi sikerekkel

Október 5-7. között Oroszországban, Perm városában rendezték meg az ez évi kötöttfogású veterán birkózó-világbajnokságot. Az eseményen harminchét ország sportolói vettek részt.

2018. Október 18. 21:23, csütörtök | Helyi

Várnai Gyula legújabb kiállítása - Hangmeghajtás

Várnai Gyula képzőművész HANGMEGHAJTÁS című kiállításának ünnepélyes megnyitója október 19-én pénteken 17 órakor lesz az Intercisa Múzeumban.

2018. Október 18. 20:48, csütörtök | Helyi

Emlőszűrés ismét

A mobil szűrőkamionban Dunaújvárosban is várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.

2018. Október 18. 20:26, csütörtök | Helyi

Közgyűlés szokatlanul sok vitával

Téma volt Dunaújváros levegője, a szelektív gyűjtők körüli illegális szemétrengeteg, pályázati lehetőségek sokasága, a régi hajléktalan szálló a DVG Zrt. része lett, Szennyvíztisztítónk csődje és új üzemeltetője.