Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. November 10. 15:57, szerda | Helyi

Szúrkálás Székesfehérváron

Szúrkálás Székesfehérváron

Szerdán hajnalban Székesfehérváron egy Berényi úti panzió parkolójából szurkálást jelentettek. A bejelentés szerint egy ittas fiatal férfi a közeli szórakozóhelyről távozóban bedobta egy parkoló autó szélvédőjét, majd szóváltá

Hajnali egy óra előtt nem sokkal segélykérés futott be a rendőrség Fejér megyei ügyeletére. A bejelentő egy Berényi úti panzió elől kért segítséget, mert két férfit megszúrtak,de a támadó elmenekült. A bejelentésre küldött járőrök a menekülő férfit a Május 1 téri garázssor előtt elfogták. E közben a két sérültet kórházba szállították. Egyikük keze sérült, a másik férfi combján négy, egyenként 4-5 cm-es szúrt sérülést láttak el a Szent György kórházban.

A helyszínen talált nyomok és a tanúvallomások alapján úgy tűnik, hogy az erősen ittas miskolci férfivel viselkedése miatt probléma támadt a közeli szórakozóhelyen. Kiment az épület elé, ahol szóváltásba keveredett három másik, ugyancsak a szórakozóhelyről távozó fiatallal. A három fiatal nem nagyon akart reagálni a férfi provokációjára ezért tovább mentek. Később annyit hallottak, hogy nagy csörömpöléssel betörik egy autó szélvédője, majd az ittas férfi kést tartva maga előtt feléjük indul és rájuk támad. A verekedésnek egy a szórakozóhelyről kiszaladó alkalmazott vetett végett azzal, hogy elvette a kést a szurkálótól, aki ezt követően elszaladt. Később a járőrök vitték vissza a helyszínre.

A 25 éves miskolci lakhellyel rendelkező férfi, a többiekkel ellentétben semmit sem tud a késről. Arról meg főleg nem, hogy az ő kezében lett volna. Úgy gondolja, hogy a szélvédőt sem ő dobta be. Nyolc pálinkát és négy sört ivott meg akkor éjjel, de mint mondotta, annyira képben volt, hogy ne bántson senkit.

A férfit józanodását követően gyanúsítottként hallgatták ki a fehérvári nyomozók. Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják. Bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.