Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Július 07. 23:02, csütörtök | Helyi sport

Tollaslabda edzőtábor

Tollaslabda edzőtábor

A nyár sokak számára a pihenés mellett intenzív sportolással, pontosabban tollaslabdázással telik.

Intenzív edzőtáborban vesznek részt a héten a Danubius KSE utánpótlás tollaslabdázói Jakab János vezetésével. A versenytollaslabdázók mellett az amatőrök is a 2016/2017-es szezonra készülnek fel a városi sportcsarnokban.


Egyéni sportágról lévén szó, mind fizikailag, mind mentálisan, illetve technikailag speciális és összetett nyári felkészülésre van szükség. A táborban részt vett Vén Levente, aki a 7 éves korosztályt képviselte, a 2008-as korosztályból: Nagy Noel, Hosszú Alisa Éva , Vagyóczki Roland, a 10 évesek közül Kovács Nikolett és Tóth András, a 11 éves Vagyóczki Dávid, a 2004-es születésűeket Fülöp Bence, Kiss Dorka Szófia, Borbély Hanna, Csomor-Németh Lili, Dobrovitz Barabás Zoltán képviselte, jelen volt a 13 esztendős Molnár Péter, Bölcskei Anna és Török Donát a 2002-es születésűek csoportjából, illetve a 15 esztendős Horváth Nóra.


Az egyesület hisz mind az amatőr, mind a versenyszerű tollaslabda fontosságában, hiszen valaki csak hobbiból, kedvtelésből sportol, valaki pedig bajnoki babérokra szeretne törni, mindegyik nemes cél lehet.


Az igazolt játkosok fejlődését Piliszky András, hazai nevelésű felnőtt első osztályú versenyjátékos segítette. A játékosok ezen kívül még 3 helyszínen készülnek fel a következő szezonra: Pécsett angol, Szegeden indonéz trénerek segítik a felkészülést, Szarvason pedig augusztus 1-8.-ig közösen alapoznak a dunaújvárosi versenyzők debreceni társaikkal. Jakab János edző kihangsúlyozta, hogy sok-sok tudatos gyakorlással lehetséges az éremszerzés bármelyik korosztályban az országos ranglistaversenyeken.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás