Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Március 22. 20:27, szerda | Sport
Forrás: Jakab János edző

Tollaslabda országos sporteredmények

Tollaslabda országos sporteredmények

Március 18-án, szombaton a Danubius KSE utánpótláskorú versenytollaslabdásai Budapesten a Pesti Kupa Országos Ranglista Versenyen léptek pályára.

Vagyóczki Roland és Dobrovitz Barabás Zoltán saját korosztályánál eggyel feljebb versenyzett fejlődése érdekében és versenytapasztalat gyűjtése céljából. Roland U13-ban, Zoltán U17-ben. Mindkét fiú színvonalas, szép játékkal mutatkozott be. Edzőjük elégedett volt velük.
Saját korosztályában versenyzett Nagy Bence és Vagyóczki Dávid. Bence és Dávid érmekkel zárta a napot. U13 fiúegyéniben a csoportköröket magabiztos játékkal szettveszteség nélkül zárták, és a főtáblán is impozáns játékkal jutottak a legjobb 4 fiúversenyző közé. Ezüstérmes lett Nagy Bence, bronzérmes lett Vagyóczki Dávid. A két dunaújvárosi fiú együtt megnyerte az U13-as fiúpáros versenyszámot, aranyérmesek lettek.
A következő hétvége is gazadag lesz izgalmakban. Március 24-26-ig 12 dunaújvárosi tollaslabdázó képviseli városunkat Kiskunfélegyházán az Országos Tollaslabda Diákolimpiai Döntőn.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.