Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Október 02. 20:05, vasárnap | Helyi sport

Tollaslabdás sikerek

Tollaslabdás sikerek

Október 1-én Szegeden rendezték meg az U13-as korosztály számára a 2016/2017-es szezon évadnyitó Országos „A” kategóriás Ranglista Versenyét a versenytollaslabdások számára.

A Tisza SE volt a verseny házigazdája, 5 tollaslabdapályán 10 klub 80 játékosát látták vendégül a Károlyi Ákos Tollaslabda Csarnokban. Ez emlékverseny is volt egyben - Károlyi Ákos 2013-ban fiatalon elhunyt debreceni születésű örökös magyar bajnok tollaslabdázónk volt. Ákos edzőként is kiválónak bizonyult, példaképként szolgálhat minden kis sportoló számára. A dunaújvárosi Danubius KSE-t négy utánpótláskorú játékos képviselte: Csomor-Németh Lili, Borbély Hanna, Dobrovitz Barabás Zoltás, Vagyóczki Dávid.

Mind a négy fiatal versenyző először U13 egyéniben mérte meg tudást. Csomor-Németh Lili és Dobrovitz Barabás Zoltán a csoportmérkőzéseket megnyerve a főtáblán játszhattak tovább. Érmet nem sikerült egyéniben szereznünk.

U13 leány párosban Borbély Hanna-Csomor-Németh Lili három győztes csoportmérkőzés után döntőt játszhattak egy debreceni leánypárossal. Itt nem sikerült nyernünk, de így is büszkén ezüstérmesként állhattak a dobogóra.

Dobrovitz-Barabás Zoltán-Vagyóczki Dávid U13 fiúpárosban bronzérmet szerzett. Jakab János edző elégedett játékosai eredményével, akik a következő hétvégén Seregélyesen versenyezhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.