Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. December 29. 05:00, szombat | Sport
Forrás: MTI

Tomori és Böhn a világ legjobbjai a handball-planetnél

Tomori és Böhn a világ legjobbjai a handball-planetnél

Tomori Zsuzsannát, az FTC Rail Cargo Hungaria magyar válogatott játékosát választották az év legjobb kézilabdázójának a handball-planet.com című internetes szaklap szavazásán, amelyen közel 13 ezer szurkoló vett részt a világ minden tájáról.

A magyar válogatottal a decemberi szerbiai Európa-bajnokság bronzérmet, klubjával pedig KEK-et nyert átlövő a 12 889 szavazat több mint felét, 56,6 százalékát gyűjtötte be. A második helyen a montenegrói válogatottal Eb-aranyérmes Katarina Bulatovic (34,1 százalék) végzett, míg a harmadik a szintén montenegrói, a Győri Audi ETO KC-t erősítő Jovanka Radicevic (4,2 százalék) lett. A negyedik helyen a tavalyi győztes, a szintén győri norvég Heidi Löke (3,1 százalék) végzett.
A női csapatok vezetőedzői között a magyar válogatott szövetségi kapitánya, a norvég Karl Erik Böhn diadalmaskodott (57,2 százalék), a második a montenegrói nemzeti csapatot irányító Dragan Adzic (38,3 százalék), a harmadik pedig az olimpiai bajnok norvég gárda izlandi szövetségi kapitánya, Thorir Hergeirsson (4,5 százalék) lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,