Városlista
2017. december 15, péntek - Valér

Hírek

2017. November 15. 11:19, szerda | Helyi

Tűz egy dunaújvárosi házban

Tűz egy dunaújvárosi házban

Most egy Köztársasági utcai lakás égett ki egy elektromos zárlat következtében.

Családi ház nappalija gyulladt ki november 14-én, kedden délután Dunaújvárosban. A Gőzmalom utcai épület körülbelül tizenöt négyzetméteres szobájában egy ágy és a televízió égett. A füsttel telítődött lakásban a lángokat a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral megfékezték. A tűz keletkezésekor hárman tartózkodtak otthon, őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Fotó: dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 20:46, csütörtök | Helyi

Közgyűlés: több karácsonyi köszönet, kevés vita, sok döntés

Köszönetek sora kísérte az idei utolsó közgyűlés kezdetét. A következő felemelő mozzanat a Dunaújváros Egészségéért díjak átadása volt. A döntéseket némelykor jó szándékú érvelés és vita kísérte, befolyásolta-

2017. December 14. 03:45, csütörtök | Helyi

Horváth Tomi a Dal megnyerésére készül

Cserna Gábor polgármester fogadta a Sztárban sztárt nyert Horváth Tamást és feleségét, s tolmácsolta városunk elismerését és ajándékot nyújtott át.

2017. December 13. 01:01, szerda | Helyi

Kilátó lesz a Duna-parton

A leendő kilátó helyén tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor, polgármester Dunaújváros közeljövőben épülő új attrakciójáról.

2017. December 12. 22:03, kedd | Helyi

A 2017. évi közmeghallgatás témái.

Az idei év legfontosabb eredményeit vázolta a polgármester, majd a jövő évi fejlesztések közt kiemelte, hogy a városé immár az élményfürdő, amely várhatóan húsvét hetében próbaüzemmel nyílik meg