Városlista
2018. október 16, kedd - Gál

Hírek

2017. November 15. 11:19, szerda | Helyi

Tűz egy dunaújvárosi házban

Tűz egy dunaújvárosi házban

Most egy Köztársasági utcai lakás égett ki egy elektromos zárlat következtében.

Családi ház nappalija gyulladt ki november 14-én, kedden délután Dunaújvárosban. A Gőzmalom utcai épület körülbelül tizenöt négyzetméteres szobájában egy ágy és a televízió égett. A füsttel telítődött lakásban a lángokat a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral megfékezték. A tűz keletkezésekor hárman tartózkodtak otthon, őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Fotó: dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 15. 08:38, hétfő | Helyi

Csütörtökön közgyűlés, pályázatok garmadája is téma lesz

átogatóközpont a Mondbach kúriában, arborétum-fejlesztés, Aquantis információs központ, Kandó Kálmán tér átalakítása, kerékpárút hálózat fejlesztése és hasonlók.Felszámolási eljárás indult a szennyvíztisztító ellen.

2018. Október 11. 17:09, csütörtök | Helyi

Bontják az uszodát!

Ahogy ígérték az illetékesek, hétfőn megkezdődött a Fabó Éva Sportuszoda felújítása. Aki a napokban arra jár, láthatja, a külső borítást már bontják.

2018. Október 10. 21:56, szerda | Helyi

Három értékes ingatlan megvételét utasította el a gazdasági bizottság

Önkormányzati feladat lesz a megbüntetett hajléktalanok ingóságainak megőrzése. Erről és 3 ingatlan megvételének elutasításáról döntött szerdai (2018.10.10.) ülésén a Gazdasági és Területfejlesztési Bizottság.

2018. Október 10. 20:25, szerda | Helyi

Zöld recept - a mozgás gyógyszer

A magyar kormány kiemelt népegészségügyi célkitűzése között szerepel a szívinfarktus csökkentése, stroke megelőzése, lábamputálások csökkentése, amelynek egyik eseménye a Zöld recept - A mozgás gyógyszer rendezvény.