Városlista
2018. december 12, szerda - Gabriella

Hírek

2018. December 06. 20:36, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu

\"Üdvözlöm Dunaújváros Eredmény-térképén!\" - Dunaújváros fejlődik!

\

Dunaújváros talpra állását a kormány nyújtotta adósságkonszolidáció indította el, innentől van lehetőségünk saját erőből fejleszteni, pályázati források önrészét kigazdálkodni.

Az elmúlt években önkormányzatunk célja az volt, hogy támogassuk a helyi gazdaság fejlődését, másfelől minőségi életet tudjunk adni azoknak, akik Dunaújvárosban élnek, és azoknak is, akik kötődnek a városhoz, akikkel közösen használjuk a város oktatási, kulturális, egészségügyi vagy éppen sportinfrastruktúráját. Olyan várost, olyan lakókörnyezetet igyekszünk biztosítani Dunaújváros polgárai számára, amelyben az itt élők érzik az önkormányzat gondoskodását. Az Eredmény-térkép egy olyan oldal, ahol Ön pontosan követheti, hogy mi az, amit megtettünk, és mi az, amit jelenleg is megteszünk Dunaújváros fejlődése érdekében.

Cserna Gábor
Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 15. 08:39, csütörtök | Helyi önkormányzati

Lakossági fórum a településkép védelméről szóló rendelet módosításáról

Dunaújváros főépítésze a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, lakossági fórumot tart.

2018. Október 31. 20:47, szerda | Helyi önkormányzati

PRO CULTURA INTERCISAE díj

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése önkormányzati rendeletével döntött a PRO CULTURA INTERCISAE díj megalapításáról.

2018. Október 30. 20:04, kedd | Helyi önkormányzati

Forgalmi rend változás Dunaújvárosban

Az előző évekhez hasonlóan a Mindenszentek és Halottak napja miatt forgalmi rend változás lesz Dunaújvárosban a köztemető környékén.

2018. Október 26. 14:56, péntek | Helyi önkormányzati

Novemberi ügyfélfogadás

A dunaújvárosi polgármesteri hivatal tájékoztatja ügyfeleit, hogy munkanap áthelyezés miatt a polgármesteri hivatalban az ügyfélfogadás az alábbiak szerint módosul.