Városlista
2019. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2018. December 06. 20:36, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu

\"Üdvözlöm Dunaújváros Eredmény-térképén!\" - Dunaújváros fejlődik!

\

Dunaújváros talpra állását a kormány nyújtotta adósságkonszolidáció indította el, innentől van lehetőségünk saját erőből fejleszteni, pályázati források önrészét kigazdálkodni.

Az elmúlt években önkormányzatunk célja az volt, hogy támogassuk a helyi gazdaság fejlődését, másfelől minőségi életet tudjunk adni azoknak, akik Dunaújvárosban élnek, és azoknak is, akik kötődnek a városhoz, akikkel közösen használjuk a város oktatási, kulturális, egészségügyi vagy éppen sportinfrastruktúráját. Olyan várost, olyan lakókörnyezetet igyekszünk biztosítani Dunaújváros polgárai számára, amelyben az itt élők érzik az önkormányzat gondoskodását. Az Eredmény-térkép egy olyan oldal, ahol Ön pontosan követheti, hogy mi az, amit megtettünk, és mi az, amit jelenleg is megteszünk Dunaújváros fejlődése érdekében.

Cserna Gábor
Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 08:20, péntek | Helyi önkormányzati

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

Dunaújvárosban is elérhető az Önkormányzati Hivatali Portál szolgáltatás, amelyen keresztül online, akár a saját nappalinkból is kényelmesen és gyorsan intézhetők az önkormányzati hivatali ügyek a hét minden napján.

2019. Március 29. 12:06, péntek | Helyi önkormányzati

Ügyintézés a legmodernebb körülmények között

Sajtóbejárással egybekötött tájékoztatót tartott a felújított Járási Hivatalban Cserna Gábor polgármester és dr. Kovács Péter hivatalvezető.

2019. Március 08. 09:57, péntek | Helyi önkormányzati

Cserna Gábor nőnapi köszöntője

Kedves Hölgyek! „A nők imádsága kitartóbb pajzs, mint az acélból vert páncél a férfiak mellén.” Krúdy Gyula

2019. Március 08. 09:08, péntek | Helyi önkormányzati

Nyit az új kormányhivatal!

A Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala 2019. március 11. napjától új székhelyén, a Dunaújváros, Szórád Márton út 39. szám alatt várja Tisztelt Ügyfeleit.