Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Október 18. 21:04, csütörtök | Helyi sport
Forrás: fotó: jochapress.hu

Újabb olimpiai bajnok a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályánál

Újabb  olimpiai  bajnok  a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályánál

Néhány hónappal ezelőtt Vajda Attila kenus olimpiai bajnokunk csatlakozott a Dunaferr SE szakmai stábjához, most megérkezett Vereckei Ákos kétszeres olimpiai bajnok kajakos.

Vereckei Ákos Sydneyben és Athénban lett aranyérmes. Vereckei Ákos elmondta, hogy már versenyző korában elkezdte az edzősködést, majd dolgozottt külföldön, Vietnámban és Kínában. Mostantól kezdve pedig teljes erővel a dunaújvárosi sikerekért tevékenykedik. Ahhoz, hogy egyre jobb körülmények között dolgozhassanak a Dunaferr SE sportolói, edzői, hogy olimpiai bajnokokat lehessen Dunaújvárosba csábitani természetesen komoly anyagi háttérre van szükség. Ezt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság, Dunaújváros önkormányzata, a névadó ISD Dunaferr Zrt. és kisebb támogatók biztosítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.