Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 29. 13:10, péntek | Helyi sport
Forrás: dlsz.hu

Újra pályán a Suli Foci Kupa részvevői!

Újra pályán a Suli Foci Kupa részvevői!

Március 26-án kedden rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az I. Suli Foci Kupa I. (2010-ben és azután születettek) és IV. (2004 és 2005-ben születettek) korcsoport 2. fordulóját.

Az esemény helyszíne a Dunaújváros Sportcsarnok kis és nagyterme volt. Az első fordulóban a dobogós csapatok pontokat szereztek, így ők nagyobb eséllyel léptek pályára a keddi megmérettetésen azért, hogy részt vehessenek a Szuperdöntőn, amelyet várhatóan májusban szervez meg a DLSZ.

I. SULI FOCI KUPA 2. FORDULÓ I. KORCSOPORT, VÉGEREDMÉNY:

1. HELY VASI 1
2. HELY PETŐFI 1
3. HELY NAGYVENYIM
4. HELY MÓRICZ 1

KÜLÖN DÍJAZOTTAK
LEGJOBB JÁTÉKOS KISS RICHÁRD MARCELL (NAGYVENYIM)
LEGJOBB KAPUS STICHTER BYRON (VASI 1.)
GÓLKIRÁLY KISS MÁTÉ (PETŐFI 1.)
DLSZ+ DÍJ KÜRTI VIKTOR TESTNEVELŐ (NAGYVENYIM)

I. SULI FOCI KUPA 2. FORDULÓ IV. KORCSOPORT, VÉGEREDMÉNY:

1. HELY VASI 4
2. HELY PETŐFI KERU
3. HELY MÓRICZ 4
4. HELY DÓZSA

KÜLÖN DÍJAZOTTAK
LEGJOBB JÁTÉKOS SOMOGYI LEVENTE (PETŐFI KERU)
LEGJOBB KAPUS MORVAI SÁNDOR (VASI 4)
GÓLKIRÁLY BALOG EMÁNUEL ZOLTÁN (PETŐFI KERU)
DLSZ+ DÍJ LENGYEL LÁSZLÓ TESTNEVELŐ (VASI 4)

A forduló házigazdája, Lassingleitner Fruzsina önkormányzati képviselő, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség gyermek- és ifjúsági bizottságának tagja volt, aki érdeklődésünkre elárulta, miért is fontos számukra és a gyermekek számára ez a sorozat.

- Az elsődleges célunk az volt, hogy az intézményen és a tanításon kívül is úgy tudják eltölteni a szabadidejüket a gyermekek, ami a mozgással, sporttal kapcsolatos. Itt rendezett körülmények között tudtak egymással versenyezni az iskolák és a gyermekek, s tényleg minden fordulóban lehetett látni a résztvevőkön a győzni akarást, a küzdeni tudást, s azt, hogy mindenki szeretne minél jobban szerepelni. Fontos, hogy a fiatalok már ebben a korban is meg tudják tanulni, milyen csapatban, egy célért küzdeni, győzni, vagy éppen emelt fővel veszíteni. A Suli Foci Kupa második fordulójára visszatérve, ezúttal összesen tizenöt csapat vett részt a megméretésen, ugyanazok, akik az első fordulóban is, s ahogy azt az elmúlt játéknapokon megszokhattuk, komoly csatákat vívtak a csapatok ezért, hogy eldöntsék, ki jut be a döntőbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.