Városlista
2019. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2019. Február 08. 18:40, péntek | Helyi
Forrás: dkik.hu

Újra Vállalkozók Bálja

Újra Vállalkozók Bálja

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos eseményét idén február 9-én, szombaton tartják, a sztárfellépő Tolvai Renáta lesz, a báli zenét ismét a Digitál együttes szolgáltatja, a helyszín is a szokásos, a Campus Aréna.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2019. február 9-én 19 órai kezdettel megrendezésre kerül a Vállalkozók Bálja. Helyszín a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénája (Dunaújvárosi, Táncsics M. u. 1/A). Sztárfellépő Tolvai Renáta, aki 2010-ben megnyerte a Megasztárt és az Év Hangja címet, azóta több lemeze jelent meg, slágerlistás dalokkal. A báli zenét a Digitál Együttes szolgáltatja. Fellépnek még a műsorban: Pintér Kata (kétszeres magyar Pole Fitness Beauty bajnok, 2018. év előadóművésze díj), Horváth Luca (világbajnoki aranyérmes légtornász légtorna kocka kategóriában), Pannon Oktatási Központ diákjai. A büféasztalos vacsorát (különféle hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcsök) a Campus Étterem biztosítja Horváth Attila vezetésével.

A helyi vállalkozói közösség összefogását megjelenítő eseményen kerül sor az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjak átadására is.

A tombolasorsoláson ismét értékes nyeremények várják a szerencséseket, a bevételből a kamara elnökségének döntése értelmében 6 db speciális koraszülött ágyat szeretnének beszerezni a Szent Pantalon Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya számára (1 db ágy ára: 109.000 forint).

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 08:34, péntek | Helyi

Húsvéti szertartások a Római Katolikus Plébánián

A húsvét a római katolikus szertartásrendben az egyházi év szíve, középpontja.

2019. Április 18. 22:18, csütörtök | Helyi

Közgyűlés, díjak átadása, a város bora, döntéssorozat

Városrendezés, városfejlesztés parkolók és vita a parkolásról, rekonstrukciók,Egressy Zsuzsanna eskütétele amit nem támogattak, óvodatej, kézilabda pro és kontra, elnevezés Kulcsár Anita emlékére

2019. Április 14. 21:33, vasárnap | Helyi

Városfejlesztési, -rendezési döntések a csütörtöki közgyűlésen

Településszerkezeti módosítások, újabb felújítások, óvodatej program, birkózó fellegvár, módosul az uszoda-felújítás, beszámolók + zárt ülés a 2019. április 18-i közgyűlésen.

2019. Április 14. 21:21, vasárnap | Helyi

Atyák, lelkészek, akik magánemberek is (2. rész)

A papi, lelkészi hivatás egy kicsit misztikus a világi emberek között. Sorozatunkban a dunaújvárosi egyházak vezetőinek a mindennapjaiba szerettünk volna betekinteni.