Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2019. Február 08. 18:40, péntek | Helyi
Forrás: dkik.hu

Újra Vállalkozók Bálja

Újra Vállalkozók Bálja

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara hagyományos eseményét idén február 9-én, szombaton tartják, a sztárfellépő Tolvai Renáta lesz, a báli zenét ismét a Digitál együttes szolgáltatja, a helyszín is a szokásos, a Campus Aréna.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2019. február 9-én 19 órai kezdettel megrendezésre kerül a Vállalkozók Bálja. Helyszín a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénája (Dunaújvárosi, Táncsics M. u. 1/A). Sztárfellépő Tolvai Renáta, aki 2010-ben megnyerte a Megasztárt és az Év Hangja címet, azóta több lemeze jelent meg, slágerlistás dalokkal. A báli zenét a Digitál Együttes szolgáltatja. Fellépnek még a műsorban: Pintér Kata (kétszeres magyar Pole Fitness Beauty bajnok, 2018. év előadóművésze díj), Horváth Luca (világbajnoki aranyérmes légtornász légtorna kocka kategóriában), Pannon Oktatási Központ diákjai. A büféasztalos vacsorát (különféle hideg és meleg ételek, saláták, desszertek, gyümölcsök) a Campus Étterem biztosítja Horváth Attila vezetésével.

A helyi vállalkozói közösség összefogását megjelenítő eseményen kerül sor az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjak átadására is.

A tombolasorsoláson ismét értékes nyeremények várják a szerencséseket, a bevételből a kamara elnökségének döntése értelmében 6 db speciális koraszülött ágyat szeretnének beszerezni a Szent Pantalon Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya számára (1 db ágy ára: 109.000 forint).

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 09:02, péntek | Helyi

Kézműves Kincsek Vására

A Munkásművelődési Központban újra Kézműves Kincsek Vásárát rendeznek.

2019. Február 22. 08:44, péntek | Helyi

Uszoda: csak az acélszerkezet marad

Sajtótájékoztatóval egybekötött helyszínbejárást tartott Cserna Gábor Dunaújváros polgármestere a felújítás alatt álló Fabó Éva Sportuszodában.

2019. Február 22. 08:33, péntek | Helyi

Időszakos áramszünet

Szolgáltatásának kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az E.ON.

2019. Február 19. 20:49, kedd | Helyi

Farsangi karnevál a Velencei-tónál

Jelmezes felvonulás, álarckészítés, koncert és táncelőadás is lesz az ötödik alkalommal megrendezendő farsangi karneválon a Fejér megyei Velencén szombaton.