Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 11. 14:48, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Utcára kerülhet,végrehajtás alatt Növényi családi háza

Utcára kerülhet,végrehajtás alatt Növényi családi háza

Végrehajtást rendeltek el az egykori olimpiai bajnok Növényi Norbert házára. A hot! magazin információi szerint a kétgyermekes apa csak azért nem került még utcára családjával együtt, mert márciusig kilakoltatási tilalmat rendeltek el.

- Tudom, hogy végső soron én vagyok a hibás abban, hogy ide jutottam. Leginkább azt sajnálom, hogy ilyen lehetetlen helyzetbe hoztam a családomat – kezdte Növényi Norbert, aki feje fölött mostanában rendesen összecsaptak a hullámok. Több tízmillió forintot követelnek rajta, miközben neki is sokkal tartoznak. Ráadásul sem a házuk hitelét, sem a rezsiköltségeket nem tudta fizetni az utóbbi időben.
- Sok barátomon segítettem, nemegyszer pénzzel is, amit most hiába kérek vissza. Sajnos úgy látom, hogy az érvényes jogszabályok értelmében az ember már a saját pénzét sem követelheti vissza. Pedig most csak az segítene rajtam, ha visszakaphatnám azt, amit kölcsönadtam. De attól félek, hogy a végén még rám fogják, hogy ön bíráskodtam, amiért visszakértem azt, ami az enyém – tette hozzá Növényi.
- Leginkább az bánt, hogy már az ártatlanság vélelme sem illet meg. Úgy vonták meg tőlem az olimpiai bajnoki életjáradékomat, hogy semmiféle elmarasztaló ítélet nem született ellenem. Így lassan már a két gyerekemről is nehéz lesz gondoskodni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.