Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 14. 12:06, szerda | Helyi

Vásárolj másnak!

Vásárolj másnak!

Mesélik az ismerőseim, hogy egy új bevásárló központos akció van. Nincs meghirdetve, nem is bűncselekmény, csak simán pofátlanság. Ez pedig a lényegét tekintve a Vásárolj másnak.

Lényegét tekintve a célja nem más, mint hogy kitolj mással, úgy hogy nem okozol gondot magadnak, sőt más kárán még jókat derülhetsz is. Számodra olcsó a játák és az élvezet. A felhőtlen örömben és gondtalan kacagásban is részed lehet, ha a pórul járt nem veszi észre, és nem húz be akkorát, hogy leszáll nyakadról a vigyorgó fejed.

De mint minden élvezetben, ebben is van némi kockázat.

Maga a játék leírása.

Válassz ki egy nagy bevásárlást végző családot. Ha gyerek is van, az csak megkönnyíti a dolgod. A férfi tolja a kosarat, a nő rohangászik a pultok között, a férfi meg időnként a gyerek után. Tehát amolyan nagy bavásárlásos családi projekt van.

Egy óvatlan- a család számára szolid elmebajtól terhelt pillanatban - fogod magad, és beleejtesz, hajítasz, csempészel valami árut a kosárba. Ne egy Sport szeletre gondolj, hanem valami nagy ívűbbre, aminek értéke több száz forint, vagy esetenként több ezer. Minél drágább, annál jobban esik a mulatság.

Aztán már csak nézned kell. Ha szerencséd van, simán felrakják a futószalagra a kakukktojás terméket, ki is fizetik, mert a gyerek nyűgös, meg a férj is, és örül, ha bedobálja a szatyrokba a szajrét, majd pont figyelni fogja, hogy mi is az, ami.

Ilyenkor részleges lehet az elégedettséged, mert csak elképzelheted, hogy otthon kipakolásnál majd milyen képet fognak vágni, s hogy keresik, hogy melyiküknek volt ennyi esze, hogy megvette azt a sz*rt annyi pénzért.

Jobb esetben már a fizetéskor elkerekedik a szemük, és elkezdik nézni a számlát, hogy mi a franctól ennyi, és rájönnek, hogy azt is megvették, amit nem akartak, és kezdhetnek szívózni a pénztárossal mega vevőszolgálattal. Mi csoda élvezet és milyen pompás mulatság ezen a helyzeten neked szórakozni.

Egy kis jó tanács:

Soha, de soha ne próbálkozz Vásárolj másnak! játékot játszani kis nyugdíjassal vagy kamasszal. Ők egyből észre veszik a kakukktojást, és már el is van rontva a játékod...

Persze a Vásárolj másnak játék ellen el lehetne kezdeni a Kapd el a szemetet ! akciót is, s ebben az esetben némileg kiegyenlítettebb lenne a helyzet.

Te próbálkozol, más meg figyel téged, s ha elkap, jól pofán ver. Máris egyenlőbb lenne a helyzet. És sokkal, de sokkal multaságosabb.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.