Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Július 17. 21:51, kedd | Helyi sport
Forrás: dpase.hu

Védőt igazolt a DPASE

Védőt igazolt a DPASE

Puskás Gábor személyében egy 26 esztendős hátvéd csatlakozott a Dunaújváros PASE NB III-as labdarúgóihoz.

Eddigi pályafutása során, az NB II -ben 69 mérkőzésen játszott és 3 gólt ért el, míg az NB III-ban 53 mérkőzésen szintén 3 góllal erősítette korábbi csapatait. Hozzánk a tavalyi ezüstérmes Pécsből érkezik.

,, Elsősorban szélső védőként számolok vele, akinek mentalitásával sokat erősödhetünk. Védekezésben és a támadások felépítésében is nagy segítségünkre lehet.” – nyilatkozta Dr. Dobos Barna vezetőedző.

,, Nagyon örülök neki, hogy megvalósult az, hogy ide tudtam igazolni. Szeretném a lehető legjobb eredményt elérni csapatunkkal a következő szezonban!” – mondta Puskás Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.