Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 09. 00:11, szerda | Helyi

Verekedtek, dulakodtak

Verekedtek, dulakodtak

Az elmúlt hétvégén több verekedés is történt Fejér megyében. Gárdonyban két férfi esett egymásnak, Fehérvárcsurgón egy férfi bántalmazott egy másikat, míg Jenőben egy férfi húga orrcsontját törte el. A bántalmazókat mindegyik e

Gárdony, Eötvös utcából vasárnap délelőtt érkezett a bejelentés az utcai verekedésről. Két férfi előzetes szóváltást követően kezdte ütlegelni egymást, miközben hangosan szitkozódtak. A verekedés során mindkettőjük nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök mindkettőjüket elfogták, majd előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként lettek kihallgatva garázdaság elkövetése miatt.

Fehérvárcsurgón délután szintén az utcán történt bántalmazás. Egy ittas férfi megvert egy másikat a Rákóczi és a Szabadság utca kereszteződésében. A sértettet a mentők vitték kórházba. Sérülése nyolc napon belül gyógyuló.

Az elkövetőt a járőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság elkövetése miatt megindult vele szemben a büntetőeljárás.

Este egy jenői nő telefonált be a rendőrségre, hogy előzetes szóváltást követően bátyja két alkalommal arcon ütötte. A 33 éves sértettet a mentők a fehérvári kórházba szállították, ahol kiderült, eltörött az orrcsontja.

A 39 éves jenői férfit a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.