Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 01. 22:31, vasárnap | Helyi sport

Vereség Érd ellen

Vereség Érd ellen

Az első harminc percben még egálra állt, ám a második félidőben elkövetett hibái miatt 33-26-os vereséget szenvedett együttesünk az Érd elleni rangadón.

A Siófok elleni szép győzelem után újabb rangadó várt együttesünkre, mely ma este hat órától a hatodik helyezett Érd otthonában lépett pályára. A két együttes évek óta kiegyenlített, szoros csatákat vív egymással, s a mai meccsnek külön pikantériát adott az is, hogy Oguntoye Viktória, valamint Kovács Anna is az érdiektől szerződött Dunaújvárosba a nyár folyamán.Ahogy az várható volt, az első félidő hatalmas küzdelmet hozott. Nagy iramban kezdtek a csapatok, de támadásban és védekezésben is csúsztak be hibák mindkét oldalon, így sem a mieink, sem a házigazdák nem tudtak tartósabb előnynek örülni. Fej-fej mellett haladt a két gárda az első harminc percben, hol a Kohász, hol az Érd állt jobban egy-egy találattal, s a játék képének maximálisan megfelelt, hogy 14-14-es döntetlennel vonultak pihenőre a felek.

A térfélcserét követően keményített védekezését a házigazda, míg a mieink egyre többet bizonytalankodtak, s ez igaz volt a védekezésre, valamint a támadások befejezésére is. Bő tíz percig azonban még így is tartotta magát a Zovko-alakulat, ám a mérkőzés hajrája már egyértelműen úgy alakult, ahogy azt az érdiek eltervezték. A Kohász játékosai nem találták a remek érdi védekezés ellenszerét, s ha el is jutottak az ellenfél kapujáig, ziccereket, hibáztak. Ez a bizonytalanság sajnos átragadt a védekezésre is, amit könyörtelenül kihasznált ellenfelünk, mely az utolsó negyed órában valósággal átrobogott együttesünkön, s végül nagyon sima, 33-26-os győzelmet aratott a rengeteg hibával játszó Kohász ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: