Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Szeptember 17. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Dunaferr SE

Verseny és toborzó a birkózóknál

Verseny és toborzó a birkózóknál

Az Országos Serdülő kötöttfogású csapatbajnokságon léptek szőnyegre a Dunaferr birkózói, de sajnos a csoportküzdelmek után búcsúzniuk kellett. Sikeres bemutatót és toborzót is tartott a szakosztály az Arany iskolában, reméljük sike

2010. szeptember 11-én rendezték meg Budapesten az FTC birkózó csarnokában az Országos Serdülő kötöttfogású csapatbajnokságot. A küzdelemben 22 csapat vett részt. A Dunaferr SE birkózói a 6-os csoportba kerültek, mely a legerősebbnek bizonyult. A Szombathelyi Haladás együttesét magabiztosan legyőzték a dunaújvárosi birkózók, az ESMTK és a későbbi magyar bajnok orosházi csapattal szemben nagy küzdelemben alul maradtak. Mivel a csoportokból csak az első helyezettek jutottak tovább, a Dunaferr kiesett a további küzdelemből. A serdülő csapat tagjai voltak Igel Dániel, Zellei Péter, Zellei Áron, Pintér Dániel, Garbacz Szilárd, Korpics Dániel, Hornperger Arnold, Szentpáli Zsombor, Petrovics Renátó, Bognár Gergely, Kónya Richard, Nyegota Szabina, edzők: Tombor István, Farkas Béla, Fehér Krisztián.

 

2010. szeptember 14-én a Dunaferr SE birkózó szakosztálya bemutatóval egybekötött toborzót tartott az Arany János Általános Iskolában. A bemutatót megtekintették az alsó tagozatos tanulók. Az iskolában az elmúlt tanévben elindultak a birkózó edzések, heti két alkalommal délelőtt és egy alkalommal délután. A különböző gyakorlatokat, fogásokat a Dunaferr SE képzett birkózói Asztalos András (ifi OB 3. hely), Fehér Gergely (junior OB 2. hely), Petrovics Renátó, Szentpáli Zsombor, Zellei Áron, Garbacz Szilárd (országos versenyen érmesek) mutatták be. A bemutató előtt Pintér Attila a szakosztály elnöke köszöntötte az iskola pedagógusait és tanulóit. A bemutatót Fehér Krisztián edző vezényelte. 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.