Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 16. 14:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Vilmos és Harry herceg is szerepel az új Star Wars-epizódban

Vilmos és Harry herceg is szerepel az új Star Wars-epizódban

Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter.

Augusztusban a Star Wars: Az utolsó jedik sztárja, John Boyega hintette el az információt, hogy amikor Vilmos és Harry herceg áprilisban meglátogatta a Pinewood filmstúdióban zajló forgatást, rohamosztagosnak öltözve be is ugrottak egy jelenetbe.

Rajtuk kívül állítólag Tom Hardy is vállalt egy felvételt, a Take That énekese, Gary Barlow pedig el is árulta, hogy márciusban forgatott a filmben.

A hollywoodi szaklap szerint Vilmos és Harry herceg, valamint Hardy és Barlow együtt tűnnek majd fel a sci-fiben: a Finnt alakító Boyegát kísérik majd egy liftben rohamosztagosként.

Boyega ezt a lap által szervezett, színészekkel folytatott kerekasztal-beszélgetésen meg is erősítette. Mint mondta, a hercegekkel együtt forgatni inkább szórakoztató volt számára, mint "félelmetes", mindenesetre "nagyszerű élményként" festette le.

A Star Wars: Az utolsó jedik című filmet december 14-től játsszák a magyar mozikban. Az űreposz új részének forgatókönyvíró-rendezője Rian Johnson, a szereposztásban Daisey Ridley, Mark Hamill, Adam Driver, Benicio del Toro és Laura Dern is látható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.