Városlista
2018. szeptember 23, vasárnap - Tekla

Hírek

2018. Július 11. 20:59, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu

Virágos Dunaújvárosért

Virágos Dunaújvárosért

Dunaújváros önkormányzata továbbra is várja a jelentkezéseket a 2018. évben 19. alkalommal meghirdetett „Virágos Dunaújvárosért” lakossági virágosítási versenyre.

A nevezési lapok a környezetvédelmi szakcsoport 910-912-es irodájábanszerezhetők be, illetve az önkormányzat hivatalos honlapjáról letölthetők. Ebben az évben következő 7 kategóriában lehet nevezni:

A legszebb közterületi lakossági előkert
A legszebb lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély
A legszebb lakosság által virágosított erkély
A legszebb lakosság által virágosított közterületi virágláda
A legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat
A legszebb családi házas előkert
A legszebb virágosított üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat
A különböző kategóriákban az első 3 helyezettet díjazzuk. Több színvonalas virágosított helyszín esetén különdíjakat adunk ki. A benevezéshez csatolni kell legalább egy db fényképet a virágosított részről (elektronikusan is beküldhető). Egy virágosított helyszínre csak egy pályázat nyújtható be! Az azonos helyszínre beérkezett több pályázatot egyként kezeljük. A pályázatok beadási határideje (a beérkezés napja): 2018. augusztus 6. Az eredményhirdetés 2018. október végéig várható.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Szeptember 21. 16:47, péntek | Helyi önkormányzati

Centrumban a család - a kilencedikesek napja volt

Centrumban a család elnevezéssel egész napos rendezvényt szervezett a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum a város valamennyi kilencedikes tanulójának. Hozzájuk csatlakozott a pusztaszabolcsi Szabolcs Vezér Szakgimnázium és Szakközépiskola

2018. Szeptember 06. 21:24, csütörtök | Helyi önkormányzati

Jelentős süllyedés - úttesten és járdán

A Balogh Ádám u. 24-28. közötti úttesten és járdán pár nap alatt jelentős süllyedést tapasztaltak a hivatal szakemberei.

2018. Szeptember 06. 21:20, csütörtök | Helyi önkormányzati

\"Tiszta utcák, tiszta terek” várostakarítási akció

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megkeresésére, Dunaújváros 2018. évben részt vesz az Európai Mobilitási Hét megrendezésében.

2018. Szeptember 06. 10:09, csütörtök | Helyi önkormányzati

Ingyenes étkeztetés gyerekeknek

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 2018. évben, a tanítási szünet idejére, a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes déli meleg főétkezést biztosít hátrányos helyzetű kiskorú gyermekek részére.