Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. December 06. 07:48, hétfő | Helyi

Visszavágó az angolokkal

Visszavágó az angolokkal

Pénteken még arról számolhattunk be, hogy a Dunaújvárosi Főiskola női vízilabda csapata hazai pályán szenvedett meglepő vereséget az angol válogatottól 10-8 arányban. Hamar sikerült a visszavágás, a British Water Polo gárdáját 15-8 a

A pénteki összecsapás során számtalan kiállítás sújtotta a dunaújvárosi lányokat, ráadásul a harmadik harmadban bekövetkezett rövidzárlat végleg eldöntötte az összecsapást. A visszavágón már semmit sem bíztak a véletlenre Primász Ágiék, és megkíséreltek már az összecsapás elején jelentős előnyt szerezni. Nem is kellett sokat várni az újvárosi gólokra, hiszen az első negyedben Huszka, Keszthelyi és Menczinger találatával sikerült kétgólos előnyt szerezni. (1-3)

A második negyed elején tovább nőtt a különbség a Primász bombáival (1-5), de aztán az angolok percei következtek, és a hosszúszünetre feljöttek két találatra. (5-7) A folytatás sem indult a legjobban, ismét a Water Polo szerzett találatot, és már csak egy volt az előnye a főiskolásoknak. Szerencsére ismét beindult a dunaújvárosi gólgyártás, és már a harmadik negyedben növelni tudta előnyét a Mihók-gárda. (6-10) A záró felvonásban Primász iskolajátékával további öt gólt dobott a Dunaújvárosi Főiskola, és ezzel magabiztosan, 15-8 arányban hozta az összecsapást. Sikerült angolosan visszavágni.

British Water Polo – DF-DVCSH-CÉ 8-15 (1-3, 4-4, 1-3, 2-5)
DF-DVCSH-CÉ: Kasó, Menczinger 2, Keszthelyi 2, Poszkoli 1, Berta 1, Primász 5, Huszka 2. Csere: Tóth (kapus), Ács 1, Polák, Kovács, Pavuk, Papalexisz, Zsámbok 1. Vezetőedző: Mihók Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.