Városlista
2019. március 19, kedd - József

Képek | Bulifotók

Újtelepi piknik

2018-04-17 22:48:46

Szomszédünnep Újtelepen :)
Rengeteg embernek tartozunk köszönettel azért hogy ez ismét összejött ! :) Nem volt gyaloggalopp de végül megoldódott minden :) KÖSZÖNJÜK!
Volt itt minden, a Redőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya, A Baracsi Lovasudvar hátaslovai, Borsos József Old Timer autója, Kisvonat, légvár, arcfestés egész nap. Sütiverseny, bográcsozás, móka kacagás, táncosok sora a színpadon, Kittiék 200 lángost sütöttek a szomszédoknak, 6 szorgos lakó 500 palacsintát sütött a Braun Pékségtől kapott alapanyagokból a piknikre látogatóknak amiket újtelepi szomszédok házilekvárjaival töltöttek meg. Kerékpáros ügyességi verseny és egészség totó hasznos ajándékokért , és rengeteg nevetés, csodás napsütésben :) Elfogadta meghívásunkat a FodorVarázs és a Szappanda tarkítva csodás termékeikkel a palettát, és nem hagyott bennünket szomjan halni a Szikra Bisztró sem a büfével :)
TALÁLKOZUNK JÖVŐRE IS, LESZ AMI LESZ, MERT SZLOGENÜNK... NEM ADJUK FEL ;) :)

Nyári Ica

Újtelepi piknik
Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik Újtelepi piknik