Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2012. Március 08. 07:54, csütörtök | PR
Forrás: www.vital-fitt.hu

Alakot szeretnél formálni? Kalóriát égetni szórakozás közben? Mozgásformát keresel gyerekeidnek?

 Alakot szeretnél formálni? Kalóriát égetni szórakozás közben? Mozgásformát keresel gyerekeidnek?

Itt az Új őrület a ZUMBAFITNESS és a ZUMBATOMIC. Tökéletes mozgás és alakformálási lehetőség kicsiknek és nagyoknak! Zumba órák a nagyvenyimi Sportcentrumban!

De mi is ez a ZumbaFitnes?

A Zumba a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitnesz program. Fő mozgató rugója a Latin-amerikai táncok.

A világon nagy teret hódító ZumbaR fitness elhozta az alakformálás új módszerét. A ZumbaR egyesítve a latin ritmusokat könnyen tanulható lépésekkel, mozdulatokkal, páratlanul egyedülálló fitness programot hozott létre.

Szeretnéd, hogy a tökéletes legyen a tested, de nem akarsz a fitnesz-teremben egész nap dolgozni? Akkor égess kalóriát és csökkentsd a súlyodat szórakozás közben!

Zumba: a "gyors mozgás és a szórakozás". Ez a mozgás a fitnesz és latin táncok mozgásainak kombinációja. Salsa, Flamenco tánclépéseire épülő mindenki számára követhető mozgás. Minden Zumba edzés egy nagy buli, ha nem is vesszük észre, akkor is tulajdonképpen dolgozunk és veszítünk súlyúnkból! Nem nehéz a koreográfia, mindenkinek ajánlott aki szereti a lengő mozgást és a latin zenét! Zumba már több mint 40 országban, és ez a szám egyre nő minden nap ...

Az edzés azonnal felvillanyozó és stimuláló latin tánc zenére épül. Lassan növekedő tempó és lassú ritmusok váltások fűszerezik ezt az intervallum edzést, ezért is a legjobb módja annak, hogy hatékonyan fogyunk! Zumba függőséget okoz, egyre többet szeretne minden alkalommal. Minden alkalom más felejthetetlen edzést okoz.

Próbáld ki és nem csalódsz!

Mi az az a ZumbAtomic?


Zumbatomic - Zumba gyerekeknek

A Zumbatomic a legújabb gyermek-fitness program!

A latin táncokkal ötvözött, egész világon végigsöprő ZUMBA fitness őrület kifejezetten gyermekek részére kifejlesztett formája. Az életkoruknak megfelelő kis koreográfiák úgy kerültek kialakításra, hogy az garantáltan elfárasztja az energiával teli gyerkőcöket.

Előnyei:
*fejleszti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket;

*javítja a koncentrációt, testtartást, anyagcserét;

*növeli az önbizalmat...

A vidám zenékre végzett gyakorlatok sikerélményt, szórakozást jelentenek, miközben a lurkók új barátokra lelhetnek a jókedvű csapatban. A rendszeres mozgás nagyon fontos egy erős, felnőtt szervezet megalapozásában!

Órák a nagyvenyimi Vital-Fitt Sportcentrumban!

Zumba Fitness: Minden Szerdán 19:00
ZumbAtomic: Minden Szerdán 18:00, Minden Pénteken: 17:00

Várunk mindenkit szertettel!
Részletek: www.vital-fitt.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 08. 19:22, vasárnap | PR

Mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató?

A mátrix nyomtató talán idejét múltnak tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor ideális megoldást tud nyújtani költséghatékony nyomtatásra. Körbejárjuk a pro és kontra érveket, mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató.

2020. November 08. 11:16, vasárnap | PR

Kinek való a B1 szintű nyelvvizsga?

A nyelvvizsga kérdése örök. Milyen legyen, milyen nyelvből és milyen szinten kell és érdemes? Tényleg csak középfokú vizsgát érdemes tenni? Ezekre is keressük a választ, mikor megnézzük mire elég a B1 szintű nyelvvizsga.

2020. Október 08. 14:02, csütörtök | PR

Ne fázz tőle; jó választás az olajradiátor

A hűvös idő beköszöntével, akár már egy-két fokos lehűlést is jelentősnek érzünk otthonunkban. A nyári meleghez szokott testünknek - még akkor is, ha jellemzően légkondicionálót használunk ekkor - komoly változás lehet az őszi lev

2020. Október 08. 12:24, csütörtök | PR

Ezt fontold meg, mielőtt megbízol egy céget vidékre költöztetéssel

Az elmúlt néhány év ingatlanpiaci robbanása után még mindig töretlenül erős az agglomerációba irányló mozgás, de nem mindegy, hogy milyen céggel indulunk neki a fővárosból vidékre való költöztetésnek.