Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Március 27. 02:10, csütörtök | Helyi

Dr. Schrobar Hajnalka az Astellás díj ünnepén

 Dr. Schrobar Hajnalka az Astellás díj ünnepén

A pályázat díjkiosztóján meghívottként részt vett, dr. Schrobar Hajnalka mozgásszervi rehabilitációs osztályunk osztályvezető főorvosa.

A szakmai vonal mellett a közönség, a betegek is jelölhették orvosukat az Astellas-díjra. A közönség szavazatokon kívül szakmai kategóriában is minden évben meghirdetik, ennek megfelelően több díjazott is van minden évben.

Dr. Mészáros Lajos főigazgató, dr. Schrobar Hajnalka főorvosnőt terjesztette fel a rangos kitüntetésre. A felterjesztéseket a pályázat szakmai zsűrije értékelte, majd minden kategóriában megnevezte azt a 3-3 jelöltet, akiket a szakmai döntőbe tovább kívánt juttatni. A szakmai vonalon döntőbe jutott orvosok minősítése alapján az egyes pályázati kategóriák legjobbjainak személyéről, a Zsűri a díjátadás napján titkos szavazással, szavazategyenlőség esetén pedig konszenzussal dönt az első helyezésről. Dr. Schrobar Hajnalka a rehabilitációs és krónikus ellátás kategóriában dobogós helyet szerzett, az első helyezett dr. Benyó Gábor lett. Gratulálunk nekik.

A szakmai döntősök mellett a közönségszavazáson első három helyet elért orvosokat is meghívták az ünnepélyes díjátadóra. A beérkezett betegtörténeteket először a héttagú zsűri értékelte és kijelölte az idei internetes közönségszavazás résztvevőinek körét.
Nagy örömünkre szolgál, hogy a népes számú közönség jelöltek között fejér megyéből egyedüliként dr. Tischner Magdolna radiológus főorvos szerepelt, akit egy betege jelölt.
A közönségjelöléseket értékelő zsűri nem a jelöltek szakterületét, munkásságát, eredményeit értékeli ilyenkor. A zsűri számára az értékelés során a legfőbb kapaszkodót a beküldött betegtörténet jelenti. A zsűri, az általuk vizsgált szempontok alapján értékelt, és döntésük szerint, nagy sajnálatunkra dr. Tischner Magdolna idén nem vehetett részt az internetes közönségszavazáson. Reméljük a zsűri véleménye nem szegi kedvét a betegeknek és jövőre újabb betegtörténettel köszönik meg orvosaink, ápolóink kitartó munkáját.

Ezúton is gratulálunk a döntősöknek és a helyezetteknek, valamint jó egészség mellett további sikereket kívánunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.