Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Március 14. 13:57, szerda | Belföld
Forrás: mti

125 magyar fellépő lesz a VOLT Fesztivál

125 magyar fellépő lesz a VOLT Fesztivál

Százhuszonöt magyar fellépője lesz az idei soproni Telekom VOLT Fesztiválnak június 26-tól 30-ig. A teljes hazai élmezőny koncertet ad, köztük a Brains, a Punnany Massif, a Wellhello, a Kiscsillag, a Road és a Quimby.

A VOLT-on ünnepli 50. születésnapját június 27-én Ákos, 28-án pedig Lukács László, a Tankcsapda frontembere. A Tankcsapda az Iron Maiden előtt és a Skillet után lép a nagyszínpadra, a nyitónapra a Depeche Mode előzenekaraként a Bëlga kapott meghívást a VOLT-ra, utánuk a Vad Fruttik következik - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A borászokat és boraikat bemutató Poncichter Bornegyedben, a Sopron színpadon lép fel például a Budapest Bár, Bérczesi Róbert szólóban és a hiperkarmával, az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk, a Blahalouisiana, a Honeybeast és a TNT. A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató idei nyolc résztvevője szintén vendég a VOLT-on, a győztes a nagyszínpadon lép fel.

Néhány további név a kínálatból: 30Y, Akkezdet Phiai, Anna & the Barbies, AWS, Barabás Lőrinc Quartet, Bëlga, Brains, Caramel, Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartell, Irie Maffia, Ivan & the Parazol, Jónás Vera Experiment, Kiscsillag, Leander Kills, Lóci Játszik, Lord, Magashegyi Underground, Majka & Curtis, Müller Péter Sziámi AndFriends, Péterfy Bori & Love Band, Punnany Massif, Quimby, Random Trip, Road, Szabó Balázs Bandája, Takáts Tamás Blues Band, Tátrai Tibor és a Jazztelen, Qualitons, Wellhello.

A szervezők közleményéből kiderül, hogy költözik a Petőfi Zenei Díj nagyszabású showja: két év VOLT után idén a zamárdi Strand Fesztiválon adják át a díjakat, augusztus végén.

Címkék: fesztivál, VOLT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.