Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. November 02. 14:00, hétfő | Helyi

2. számú (záró) közérdekű közlemény

2. számú (záró) közérdekű közlemény

Felkészítő gyakorlatot tartott a Fejér Megyei Védelmi Bizottság (MVB) a rendkívüli téli időjárási helyzetek kezelésére november 2-án, hétfőn

A gyakorlat során az MVB munkacsoportjai és Helyi Védelmi Bizottságok járásonként egy-egy feltételezett veszélyhelyzet alapján dolgozták ki a szükséges intézkedéseket. A felkészítéssel párhuzamosan a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a helyi média bevonásával közérdekű közlemény gyakorlatát hajtotta végre, amely az alábbi tájékoztatással zárul:

A szél mérséklődésével és a havazás megszűnésével javult az utak állapota Fejér megyében. A katasztrófavédelem egységei a hóátfúvásos szakaszokon rekedt embereket kimentették. Az egy- és kétszámjegyű főutak ismét járhatóak, az alsóbbrendű útszakaszokon a hó eltakarítása folyamatos. A korábban elzárt települések újra megközelíthetőek. A megyében továbbra is téli útviszonyokra kell felkészülni, ezért fokozott óvatossággal, körültekintően vezessenek. Mielőtt elindulnak, tájékozódjanak arról, hogy a tervezett útvonal járható-e és figyeljék az időjárás-előrejelzést is. Készüljenek arra az esetre, ha esetleg forgalmi fennakadás miatt várakozni kell, vigyenek magukkal meleg ruhát és védőitalt.

Önök a Fejér Megyei Védelmi Bizottság hétfői felkészítő gyakorlatához kapcsolódó lakosságtájékoztatási gyakorlat záró felhívását hallották/olvasták. Köszönjük a média és a lakosság együttműködését!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.