Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 02. 23:40, kedd | Helyi sport

Hírek a tollaslabda szakosztály házatájáról.

A dunaújvárosi színeket Babos Gábor, Tóth Réka és Lehoczky Levente képviselte.Babos Gábor U19 fiú egyéniben 5.helyezést ért el, Tóth Réka U15 leány egyéniben 12. lett Lehoczky Levente U19 fiú egyéniben 18. lett. Egynemű párosban Babos Gábor bronzérnes lett, Tóth Réka 6. és Lehoczky Levente 6. lett.

Jakab János és Varga Gabriella az Egyesület edzője és vezetője szeptember 17-22-ig Szófiában a Magyar Senior Tollaslabda Válogatott tagjaként lépett pályára. Jakab János egyéni 44. helyezett lett.Vegyes párosban a Jakab-Varga kettős 22. helyezést ért el, és egynemű párosban férfipárban 22. és női párban 14. helyezés született a két dunaújvárosi versenyző részéről. Először léptek magyarok ilyen szintű senior versenyen pályára.Egyértelműen jó benyomásokkal és pozitív élményekkel tértek haza.F

olytatják a felkészülést a 2013-as Torinói Világjátékokra, ahol már Mészáros Attila dunaújvárosi senior tollaslabdázó is pályára fog lépni.

.Szeptember első hétvégéjén Budapesten a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Csarnokában került megrendezésre az évadnyitó utánpótlás országos verseny az U15 ÉS U19-es versenyzők számára.

Szeptember 16-án Pécsett rendezték meg az idény első felnőtt "A" kategóriás versenyét.Itt Jakab János és Sója Angéla képviselte a dunaújvárosi színeket. Sója Angéla 7.lett, Jakab János 22. helyezett lett, vegyespárosban 12. helyezettek lettek együtt.Egynemű párosban 6.helyezés született.

Szeptember 23-án Budapesten ORSZÁGOS felnőtt "C" és "D" kategóriás versenyt rendeztek.Mészáros Attila és Sója Angéla léptek pályára a Danubius KSE színeiben.Angéla egyéni 3. és Attila 12. lett "D" kategóriában.Vegyes párosba együtt "D" kategóriában bronzérmesek lettek.Attila "C" férfipárban ezüstérmes lett.

Az eredmények is mutatják, hogy sűrű hónap van mögöttünk.Az október szintén izgalmasnak ígérkezik.A legkiemelkedőbb a másod és harmadosztályú csapatbajnokságban való szereplés lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése