Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. December 01. 23:09, hétfő | Helyi sport

Sporttal emlékeztek Anitára

Sporttal emlékeztek Anitára

Vasárnap került megrendezésre az I. Ádám Anita Kispályás Labdarúgó Emléktorna. A női labdarúgó torna Ádám Anitának és családjának kíván emléket állítani, akik tragikus hirtelenséggel autóbalesetben vesztették életüket.

Ádám Anita a RETRO csapatának egykori kapuvédője, sajnos tragikus körülmények között hagyott itt minket. Barátai, sporttársai, valamint a vele és családjával együttérzők gondolták nagyon fontosnak, hogy ezen a vasárnapon, sporttal, focival és közös gyertyagyújtással emlékezzenek. A Dunaújvárosi

Labdarúgó Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő emléktornára a sportolókon és a nézőkön kívül, Anita szülei és testvére is eljött, hogy a volt csapattársakkal és a barátokkal találkozzanak. Megható volt látni, ahogy érkeztek a csapatok, majd csendesen készülődtek és elkezdődtek a mérkőzések. A rendezvényre még Százhalombattáról is jöttek és mint később kiderült nagyon ügyes lányok rúgják arrafelé a labdát. 11 órakor megállították a szervezők a mérkőzések menetét és körbeállták a jelenlévők azt a kis asztalt melyen Anita fényképe volt elhelyezve.

Mécseseket gyújtottak és egy perces csenddel emlékeztek a jelenlévők a remek kapusra, édesanyára, testvérre, gyermekre, barátra. A torna folytatódott és a nagyszerű mérkőzések sora délután négy órakor ért véget. A százhalombattai lányok mindenkit maguk mögé utasítottak, a remek napot kifogó baracsi „A” csapat ezüstérmet, míg a Dunaújváros PASE-hölgyek bronzérmet szereztek. A Baracs „B” lányai, a RETRO és a DDSE csapata is nagyszerűen küzdött és sportszerű remek teljesítménnyel adóztak Anita emléke előtt. A díjak átadását követően a meghatódott szülők és hozzátartozók megköszönték mindenkinek, hogy részt vett a rendezvényen.

Ugyanígy tett Tóth Imre a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Női Bizottságának elnöke is, aki zárszavában elmondta, hogy nagyszerű, felemelő érzés volt, látni, hogy azok az érzelmek, érzések, melyek szinte tapinthatóak voltak, messze túlmutattak a sporton és a DLSZ minden évben megkívánja rendezni ezt a tornát, hogy emlékezzünk, hogy emlékezhessünk.

I. ÁDÁM ANITA EMLÉKTORNA DUNAÚJVÁROS 2014. NOVEMBER 30.
VÉGEREDMÉNY
1. HELY SZÁZHALOMBATTA
2. HELY BARACS SE (A)
3. HELY DUNAÚJVÁROS PASE
4. HELY BARACS SE (B)
5. HELY RETRO
6. HELY DDSE DUNAFERR ISKOLA

KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS MIHALKÓ KRISZTIÁNNÉ (DUNAÚJVÁROS PASE)
KAPUS PAULIK MÁRTA (SZÁZHALOMBATTA)
GÓLKIRÁLY BOZSIK BRIGITTA 8 GÓL (BARACS SE A)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.