Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2015. Augusztus 07. 02:23, péntek | PR

Flabélos a majdnem csodaszer

Flabélos a majdnem csodaszer

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle vibrációs tréningek, főként az egészségre és az alkatra való jótékony hatásuk végett.

E gépek közül az elmúlt évek legnagyobb őrületét, a flabélost vesszük górcső alá.

Asztalos Gizella, Kristály Egészségstúdiójában népszerűek ezek alakformáló gépek. Az ezeket használó hölgyek egyöntetűen állítják, hogy igazi életformává válhat a flabizás. Van, aki minden nap beugrik egy 10 perces edzésre, s bizony, ha valami közbe jön, hiányérzete támad. Nézzük a félévvel ezelőtti fotóit, nem lehet ráismerni, karcsúbb, de ugyanakkor feszesebb lett.
Gizus szerint azonban önmagában a flabélos erre nem elegendő. Meghatározott étrend és ráadásként az OTO-CHILI gép használatával lehet igazán üdvös eredményt elérni. A stúdió minden vendégével megbeszélik, hogy mit szeretne az edzésekkel, s ezután állítják össze a programot. Nem kötelező fogyni, hiszen van, aki rehabilitációra, más csak a jó közérzete érdekében használja a berendezéseket . A módszer különlegessége, hogy az elért eredményt meg is tudjuk tartani. Mindezt hatékony, cseppet sem sanyargató módon. A FLABéLOS készülék a zsírtömeg csökkentésén kívül számos egyéb kórállapotban is komoly segitségünkre van, pl csontritkulás, degenerativ izületi betegségek, agyi keringészavarok utáni állapotokban inkontinencia esetén, valamint az izomerő megtartásában. A FLABéLOS készülék különlegessége továbbá, hogy viszonylag kis időbefektetést igényel más sportaktivitással összehasonlítva.
- Nagyon oda kell azonban figyelni, hogyan végezzük a gépen a gyakorlatokat, így szakszerű segítség nélküli edzéssel nem érhető el a kívánt eredmény. Én éppen ezért a legfontosabbnak azt tartom, ha az edző irányítása mellett végezzük el a különböző gyakorlatokat. S ami nem utolsó szempont, hogy egy baráti, jó hangulatú közösségben történik meg mindez.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:03, hétfő | PR

Van, ahol már csökkennek a lakásárak

Régóta meghökkenéssel figyelik és magyarázzák szakértők és minden érintett az ingatlanárak korlát nélküli növekedését. Most azonban megjelentek az első jelei a fordulatnak.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.