Városlista
2019. október 15, kedd - Teréz

Hírek

2015. Augusztus 07. 02:23, péntek | PR

Flabélos a majdnem csodaszer

Flabélos a majdnem csodaszer

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle vibrációs tréningek, főként az egészségre és az alkatra való jótékony hatásuk végett.

E gépek közül az elmúlt évek legnagyobb őrületét, a flabélost vesszük górcső alá.

Asztalos Gizella, Kristály Egészségstúdiójában népszerűek ezek alakformáló gépek. Az ezeket használó hölgyek egyöntetűen állítják, hogy igazi életformává válhat a flabizás. Van, aki minden nap beugrik egy 10 perces edzésre, s bizony, ha valami közbe jön, hiányérzete támad. Nézzük a félévvel ezelőtti fotóit, nem lehet ráismerni, karcsúbb, de ugyanakkor feszesebb lett.
Gizus szerint azonban önmagában a flabélos erre nem elegendő. Meghatározott étrend és ráadásként az OTO-CHILI gép használatával lehet igazán üdvös eredményt elérni. A stúdió minden vendégével megbeszélik, hogy mit szeretne az edzésekkel, s ezután állítják össze a programot. Nem kötelező fogyni, hiszen van, aki rehabilitációra, más csak a jó közérzete érdekében használja a berendezéseket . A módszer különlegessége, hogy az elért eredményt meg is tudjuk tartani. Mindezt hatékony, cseppet sem sanyargató módon. A FLABéLOS készülék a zsírtömeg csökkentésén kívül számos egyéb kórállapotban is komoly segitségünkre van, pl csontritkulás, degenerativ izületi betegségek, agyi keringészavarok utáni állapotokban inkontinencia esetén, valamint az izomerő megtartásában. A FLABéLOS készülék különlegessége továbbá, hogy viszonylag kis időbefektetést igényel más sportaktivitással összehasonlítva.
- Nagyon oda kell azonban figyelni, hogyan végezzük a gépen a gyakorlatokat, így szakszerű segítség nélküli edzéssel nem érhető el a kívánt eredmény. Én éppen ezért a legfontosabbnak azt tartom, ha az edző irányítása mellett végezzük el a különböző gyakorlatokat. S ami nem utolsó szempont, hogy egy baráti, jó hangulatú közösségben történik meg mindez.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 09. 15:34, szerda | PR

Az örök klasszikus business casual: a női blézer

Van egy ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból. Egy ruhadarab, amit változatosan hordhatunk, mely akár egy sportcipős szettet is a business casual szintjére emel pillanatok alatt. Ez pedig nem más, mint a blézer.

2019. Szeptember 06. 15:41, péntek | PR

Hogyan működik a hőszivattyú?

Sokan emlegetik úgy, mint a legfenntarthatóbb fűtés és melegvíz szerzési megoldás. És valóban – a hőszivattyú károsanyag kibocsátás nélkül igen magas hatékonyságra képes. Nézzük meg, pontosan miként!

2019. Szeptember 06. 15:38, péntek | PR

A legfontosabb konyhai eszközök listája az első saját konyhába

Legyen szó agglegényekről, vagy épp a szülőktől külön költöző fiatalokról, mindenkinek szüksége lesz néhány fontos és alapvető konyhai eszközre, amellyel érdemes felszerelni a konyhát. Melyek ezek?

2019. Szeptember 06. 15:37, péntek | PR

Klímabarát vakáció - akár főszezonon kívül is

Egyre többeknek fontos, hogy utazás alatt is úgy éljenek, hogy kíméljék a környezetet. Összeszedtünk néhány alapinformációt, ezek azoknak is jól jöhetnek, akik az utószezonra vagy éppen télre tervezik a nyaralásukat.