Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2016. Május 17. 23:08, kedd | Helyi

Az amerikai kapcsolat

Az amerikai kapcsolat

A Magyar Rektori Konferencia szervezésében Magyarországra látogatott Dr. Vipin Gupta, ’American Council of Education Fellow 2015-16’, hogy megismerkedjen néhány hazai egyetem rektorával és vezetőségi munkájával.

A magyar felsőoktatási intézmények közül az egyik választás a Dunaújvárosi Egyetemre esett. Az intézményünkben 2016. május 13-án történt megbeszélésen az Egyetemet Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes asszony és Dr. Palotás Béla tudományos és kutatási rektorhelyettes úr képviselte. Az egyeztetés fókuszában a menedzsment működése, az előttünk álló kihívások, oktatási és kutatási tevékenységek bemutatása állt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 16. 07:18, péntek | Helyi

Dunaferr: botrányos a helyzet

A Vasmű krízishelyzete továbbtart. A cégvezetés vagy annak képviselői nagyvállalathoz nem épp illendő stílusú közleményben kérték, hogy ne nyilatkozzon Cserna Gábor és az MSZP sem a vállalat helyzetéről.

2020. Október 15. 20:00, csütörtök | Helyi

Az októberi közgyűlés főbb döntései

A pentelei főtérről áttelepítendő a szovjet emlékmű, kollégiumból rendőrlakások, lesz Borovszky Ambrus eméékpark.

2020. Október 12. 13:08, hétfő | Helyi

Pintér Tamás csütörtök délelőttre összehívta városunk közgyűlését

A szokottnál kevesebb téma szerepel az október 15-én esedékes közgyűlésen. Rendeződhet a kertváros kollégium jövője. Módosul több háziorvosi körzet szerződése, Új tagokat választanak egy területcserét előkészítő bizottságba.

2020. Október 02. 09:54, péntek | Helyi

Folytatódik a lomtalanítás Dunaújvárosban

Ezúttal a Béke városrészben folytatódik a lomtalanítás.