Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2016. Augusztus 11. 20:52, csütörtök | Helyi

Nyár, szerelem, esküvők

Nyár, szerelem, esküvők

Nyár van,ilyenkor lehet igencsak forró hangulatú lagzikat csapni. Szaksz Gabriella színésznő és Azari Fruzsina kézilabdázó is az idei nyarat választotta, hogy kimondja a boldogító igent.

Találkozás egy régi szerelemmel
- Amikor megláttam tizenkét esztendővel ezelőtt Gabi udvarlóját, egyből azt éreztem, hogy ez a fiú lesz a lányom férje. Aztán valahogy szétváltak útjaik, s két esztendővel ezelőtt találkoztak újra. Hamarosan eldöntötték, hogy összeházasodnak. Már nem akartak sokáig jegyben járni, nekiálltak megszervezni az esküvőt. Budapesten tartották a ceremóniát és a lagzit is, egy Duna-parti nagyon hangulatos éttermet választottak, amelyet Gabi kívánságára kék és fehér dekorációval díszítettek fel.
Az ifjú pár magára vállalta az esküvő szervezés minden bonyodalmát, ám minden mozzanatba beavatták a szülőket.
- Gabi menyasszonyi ruhájáról tudtam, hogy, gyönyörű lesz, s nagyon illik hozzá. S valóban így is volt. A ruha rendkívül különleges volt, ameddig úgy akarta hosszú, utána rövid lett. A gyerekek meglepetéssel is készültek a 110 fős vendégseregnek, tánckoreográfiát adták elő az ünneplők nagy-nagy örömére, sőt Gabi természetesen most is megkoronázta a produkciót egy spárgával.
Az ifjú pár tervei szerint jövőre már jöhet a kisbaba, s bizony a Szaksz család már igencsak várja, egyelőre azonban annak örülnek, hogy harmadik gyermekük is révbe ért.

Szerencsés csillagzat alatt

- Mintha az égiek is mellettünk lettek volna. Nem volt könnyű már az esküvői időpontot sem egyeztetni, mert egyedül a július 2. jöhetett szóba- meséli Azariné Ircsi, aki a Gourmand Kávéházat is vezeti, az esküvőszervezés nehézségét. - Fruzsinak itt volt a magyar bajnokság és az EHF kupa, a vejemnek, Dávid Kornélnak a kosárlabda bajnokság kötötte le az idejét. De mintha az égiek is mellettünk lettek volna. A Jankovich Kúriában ugyan minden szombat egy lefoglalva volt, de pont a kiválasztott nap szabadult fel. Ugyancsak ez a dátum volt jó a zenekarnak a Black Velvetnek is, s a rendezvénysátor is csak erre a napra volt csak szabad… Az ételt és az italt természetesen mi készítettük és szolgáltuk fel. Természetesen igyekeztem levenni a lehető legtöbb feladatot Fruzsina válláról, de voltak, amikhez ő ragaszkodott. Ilyen többek között a Daalarna Esküvői ruhaszalon modelljének kiválasztása, és az is, hogy ekrü, arany és barna köszönjön vissza a dekoráció.
Ugyan a legtöbb feladat az örömanyára hárult, de ő még sem érezte ezt egy percre sem tehernek, hiszen a legszebb és a legemlékezetesebb napot szerette volna a lányának megvalósítani. Megközelítőleg 120-an vettek részt az esküvőn és az azt követő lakodalmon, amelyben pazar volt a hangulat, egészen reggel hat óráig ünnepelték az ifjúpárt a családtagok, rokonok és barátok.

Címkék: azari, esküvő, Szaksz Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 23:52, csütörtök | Helyi

Ismét kolbászfesztivál

November 30-án (szombaton) immár TIZEDIK alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros kóstolót. A rendezvényre a szervezők szeretettel meghívják Dunaújváros és városkörnyékének összes lakóját.

2019. November 14. 18:17, csütörtök | Helyi

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói ünnepeltek a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozó kollégáik munkáját.

2019. November 14. 17:30, csütörtök | Helyi

Itt a plakát, hol a plakát?

Íme a bizonyíték arra, hogy pártállástól függetlenül számos helyen kint vannak még a választási plakátok.

2019. November 14. 17:11, csütörtök | Helyi

Pintér új városáról beszélt Cserna

Többen várták már, hogy a Fidesz választási vereségét követően, mikor szólal meg személyesen Cserna Gábor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke a párt irodájában.