Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Szeptember 12. 21:03, kedd | Helyi

Cserna Gyurcsányról

Cserna Gyurcsányról

Közleményben minősítette Gyurcsány Ferenc látogatását Cserna Gábor, polgármester.

SAJTÓKÖZLEMÉNY
-Ismét Dunaújvárosban a szemkilövető Gyurcsány-

Újra nálunk vendégeskedett Gyurcsány, aki miközben elárulja hazánkat itthon és Brüsszelben, görcsösen igyekszik a kirándulásai során segédkezni a Soros-terv végrehajtásában. Tudjuk jól, Feri abban érdekelt, hogy minél nagyobbra nyissuk országunk határait védő kapuit! Hiszen Gyurcsányék kezdettől fogva támadták a kerítést, azt a védelmi vonalat, mellyel sorra egymás után élnek a tagállamok!

A dunaújvárosiak is emlékeznek, hogy gyászos kormányzása idején emelték a gáz, a villany, a távhő és sok más szolgáltatás árát, nőtt a személyi jövedelemadó, nőttek a járulékterhek, bevezették a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, több száz iskolát zártak be és a pedagógusoktól is elvettek egy havi bért. Emlékeznek még az őszödi beszédre, a rengeteg hazugságra, és emlékeznek a 2006-os golyózáporra is! A dunaújvárosiak viszont azt is tudják, hogy a helyi Fidesz fejlődő pályára állította a várost, megszolgálva a kapott bizalmat stabil gazdaságot és élhető várost teremt!

Szégyenletesnek tartom, hogy az a személy, aki még korábban aktívan irányította a szocialista korrupciós gépezetet, még most is a közéletben tevékenykedhet, és csalárd módon ámítja az embereket.

Felháborít, hogy az a személy, aki 2006-ban utasításba adta a békés tüntetők támadását, és golyózáporral büntetett több ezer embert, ma még mindig fennhangon beszélhet az igaz értékekről!

A DK az egyetlen párt, mely azt hirdeti, előfeltétel nélkül együttműködne a többiekkel. Miközben az egy az egy ellen politikáját hirdetve keresi partnereit, sunyi módon készíti elő táncrendjét! A kétségbeesett kiabálása a létéért való küzdelem átlátszó példája, aki ugyan együttműködést generálna, de ő maga nem vonul le a politikai térképről.

Gyurcsány Ferenc mondjon bármit, az hazug és hiteltelen! Ideje lenne felmérnie emberi és politikai hiányosságait, és hazugságok helyett hazája, és a magyar emberek érdekében inkább hallgasson, de legalább ne ártson!


Cserna Gábor
Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Dunaújváros, 2017. szeptember 12.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.