Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Március 25. 19:03, vasárnap | PR

Az élet bacik nélkül

Az élet bacik nélkül

Az emberek nagy részénél a mindennapi tisztálkodás a napi rutin része. Szinte már annyira megszokott, mint a levegővétel. De nem mindig volt ám ez így…

Gondoljunk csak a középkorra, ahol jó esetben 2-3 hetente fürödtek, a rosszabba jobb, ha bele se gondolunk. Szerencsére napjainkban minden adott a rendszeres fürdéshez, a tiszta, és puhán hidratált bőrhöz.
Na de mely testrészünk az, aminek a legnagyobb szüksége van a folyamatos, rendszeres antibakteriális tisztálkodásra? Gondolom mindenki eltalálta, hogy a kezünk az az érzékszervünk, ami a leginkább ki van téve a természet káros hatásainak. Hiszen mi mindent csinálunk a kezünkkel? Kinyitjuk az ajtót, bevásárlás közben toljuk a kocsit, kapaszkodunk a tömegközlekedési járműveken, mindenféle olyan tevékenységet, aminek folyamán baktériumokkal kerülhet kapcsolatba. Ha nem szeretnénk még közelebbi ismeretségbe kerülni a fentiekkel, akkor keresnünk kell egy olyan antibakteriális kézmosót, ami lehetőleg nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja a bőrünket, valamint ápolja és hidratálttá teszi azt.
Örömmel jelenthetem ki, hogy létezik ilyen kézmosó, sőt számos más előnyös tulajdonsága is van. Az egyik legfontosabb, hogy szilikon, színezék és parrabénmentes, mindezek mellett pedig olyan anyagokkal van tele, melyek gyorsítják a bőr regenerálódását. Ilyen anyag a magnézium, nátrium, cink, kálium, réz, alumínium, melyek nélkül a bőr egészsége felbomlik. A speciálisan tervezett növényi összetevőknek hála van egy olyan tulajdonsága, hogy felgyorsítja a kellemetlen szagokért felelős illékony részecskék bomlását, melynek következménye, hogy megszünteti az intenzív és kellemetlen szagokat. Ez az antibakteriális folyékony szappan a Yope Ásványi Konyhai Kézmosó.

Ezek után hagy térjek ki a további Yope szappanok előnyeire is. A Yope Vasfű szappan tökéletes választás a munkahelyünkre, vagy akár otthonra is kézmosó szappannak, mivel friss, citrusos illatának hála frissítő hatással van ránk. A kezünk tisztaságáról a benne lévő verbéna gondoskodik, míg a B5-vitamin és az allantoin megnyugtatja az igénybe vett és regenerálásra váró bőrt.
Na de térjünk ki az esti ellazulásra is, hiszen az egész napos pörgés után mindenkinek szüksége van egy kis relaxálásra. Ha ehhez a tusfürdőnk is hozzájárul a keleties illatával, mely a gyógynövények aromájával keveredve egy egzotikus légkört hoz létre, az már önmagában is remek, de ha még számos pozitív hatása van, az már majdnem tökéletes. A Yope Füstölő és Rozmaring Tusfürdő 93%-ban természetes összetevőkből készült. A gyömbér antibakteriális, a rozmaring pedig gyulladáscsökkentő erővel bír, melyek nem irritálják az érzékeny bőrt sem, mivel PH semleges. Ahogy a többi, a Bodybutiq kínálatában található Yope termék, az sem tartalmaz parrabéneket, szilikont, SLS, SLES, PEG-et, színezékeket, valamint állati összetevőt sem.
Ne feledjük, nem csak az egész napos szennyeződésektől kell megtisztítani a bőrünket, hanem fontos, hogy olyan szappant használjunk, ami a közérzetünkre is jó hatással van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.