Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2018. Március 25. 19:03, vasárnap | PR

Az élet bacik nélkül

Az élet bacik nélkül

Az emberek nagy részénél a mindennapi tisztálkodás a napi rutin része. Szinte már annyira megszokott, mint a levegővétel. De nem mindig volt ám ez így…

Gondoljunk csak a középkorra, ahol jó esetben 2-3 hetente fürödtek, a rosszabba jobb, ha bele se gondolunk. Szerencsére napjainkban minden adott a rendszeres fürdéshez, a tiszta, és puhán hidratált bőrhöz.
Na de mely testrészünk az, aminek a legnagyobb szüksége van a folyamatos, rendszeres antibakteriális tisztálkodásra? Gondolom mindenki eltalálta, hogy a kezünk az az érzékszervünk, ami a leginkább ki van téve a természet káros hatásainak. Hiszen mi mindent csinálunk a kezünkkel? Kinyitjuk az ajtót, bevásárlás közben toljuk a kocsit, kapaszkodunk a tömegközlekedési járműveken, mindenféle olyan tevékenységet, aminek folyamán baktériumokkal kerülhet kapcsolatba. Ha nem szeretnénk még közelebbi ismeretségbe kerülni a fentiekkel, akkor keresnünk kell egy olyan antibakteriális kézmosót, ami lehetőleg nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja a bőrünket, valamint ápolja és hidratálttá teszi azt.
Örömmel jelenthetem ki, hogy létezik ilyen kézmosó, sőt számos más előnyös tulajdonsága is van. Az egyik legfontosabb, hogy szilikon, színezék és parrabénmentes, mindezek mellett pedig olyan anyagokkal van tele, melyek gyorsítják a bőr regenerálódását. Ilyen anyag a magnézium, nátrium, cink, kálium, réz, alumínium, melyek nélkül a bőr egészsége felbomlik. A speciálisan tervezett növényi összetevőknek hála van egy olyan tulajdonsága, hogy felgyorsítja a kellemetlen szagokért felelős illékony részecskék bomlását, melynek következménye, hogy megszünteti az intenzív és kellemetlen szagokat. Ez az antibakteriális folyékony szappan a Yope Ásványi Konyhai Kézmosó.

Ezek után hagy térjek ki a további Yope szappanok előnyeire is. A Yope Vasfű szappan tökéletes választás a munkahelyünkre, vagy akár otthonra is kézmosó szappannak, mivel friss, citrusos illatának hála frissítő hatással van ránk. A kezünk tisztaságáról a benne lévő verbéna gondoskodik, míg a B5-vitamin és az allantoin megnyugtatja az igénybe vett és regenerálásra váró bőrt.
Na de térjünk ki az esti ellazulásra is, hiszen az egész napos pörgés után mindenkinek szüksége van egy kis relaxálásra. Ha ehhez a tusfürdőnk is hozzájárul a keleties illatával, mely a gyógynövények aromájával keveredve egy egzotikus légkört hoz létre, az már önmagában is remek, de ha még számos pozitív hatása van, az már majdnem tökéletes. A Yope Füstölő és Rozmaring Tusfürdő 93%-ban természetes összetevőkből készült. A gyömbér antibakteriális, a rozmaring pedig gyulladáscsökkentő erővel bír, melyek nem irritálják az érzékeny bőrt sem, mivel PH semleges. Ahogy a többi, a Bodybutiq kínálatában található Yope termék, az sem tartalmaz parrabéneket, szilikont, SLS, SLES, PEG-et, színezékeket, valamint állati összetevőt sem.
Ne feledjük, nem csak az egész napos szennyeződésektől kell megtisztítani a bőrünket, hanem fontos, hogy olyan szappant használjunk, ami a közérzetünkre is jó hatással van.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 13:45, csütörtök | PR

Milyen hatással van a világra az új mozi premierek csúszása?

A vírusválság sok iparágat parkolópályára tett 2020-ban, és elvett tőlünk jó néhány régen várt filmpremiert. Ennek viszont hosszan gyűrűző hatása van. Megnéztük, mit tett a COVID-19 a filmekkel és a filmiparral.

2020. November 27. 07:12, péntek | PR

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Egy nyomtatóhoz nem olyan nehéz kiválasztani a megfelelő patront, ám ettől még el lehet rontani a vásárlást, ha figyelmetlenek vagyunk. Ha az egész folyamat online történik, érdemes ellenőrizni néhány alapinformációt.

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 08. 19:22, vasárnap | PR

Mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató?

A mátrix nyomtató talán idejét múltnak tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor ideális megoldást tud nyújtani költséghatékony nyomtatásra. Körbejárjuk a pro és kontra érveket, mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató.