Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2019. November 07. 06:22, csütörtök | Helyi
Forrás: fotó duol

Beáztak a lakások

Beáztak a lakások

Rommá ázott a Kodály Zoltán utca 4 szám legfelső emelete. A tetőszigetelők ideiglenes védelme nem bírta a zivatart, így az egyenesen a lakásokba esett.

A tűzoltók mentették a menthetőt. De a kár így is jelentős. Az ott élők lakhatása azonban a károk ellenére a lakásokba biztosított. A további beázást igyekeznek megakadályozni.

Sztankovics László közös képviselő a DUOL-nak elmondtam, hogy a negyedik szint lakásaiban csak saját felelősségre kapcsolhatták vissza az áramot, van, ahol csak részben, leszakaszolva az ázásban érintett helyiségeket. A közös képviselő felvette a kapcsolatot a vállalkozóval – ahogy már korábban is –, aki ígéretet tett a tető kijavítására. Sztankovics László tudomása szerint a tetőtér tulajdonosa felvette a kapcsolatot a beázásban érintett lakások tulajdonosaival. A tegnapi nap folyamán az érintett lakásokat statikus szakember is megvizsgálta. A közös képviselő azt is elmondta, hogy megkereste az érintett biztosítótársaságokat.
A Kodály Zoltán utca 4-es ház negyedik emeletén tíz lakás van. Nem egyenlő mértékben sújtotta őket az eset, van olyan lakás, amelyben lényegében alig van kár, és van, ahol teljes pusztítást végzett az esővíz. Többségében idős, beteg emberek laknak a szinten.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 16:53, kedd | Helyi

TÖBB SZÁZEZER FORINTOT LOPTAK, A RENDŐRÖK RÖVID IDŐN BELÜL FELDERÍTETTÉK AZ ÜGYET

A Fejér megyei benzinkútról elvitt készpénz elkövetőivel szemben folytatott nyomozás vizsgálatát a napokban fejezték be a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói.

2020. Május 29. 08:00, péntek | Helyi

Új mozi , új üzemeltető

Különleges mozis élmény várja majd a kívül belül megújult Dózsa Mozi centrum látogatóit.

2020. Május 16. 10:45, szombat | Helyi

Fejlesztés- 1,8 Mrd Ft-ot fordítottak a dunaújvárosi Interspar -ra

Spar Magyarország nem állt meg a fejlesztésekben

2020. Május 07. 07:30, csütörtök | Helyi

Dunaújváros mellett ruház be a török Yaris Kabin

A munkahelyeket teremtő új befektetéseknek köszönhetően Magyarország megerősödve kerülhet ki a válságból - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.