Városlista
2021. január 19, kedd - Sára

Hírek

2020. Szeptember 06. 11:02, vasárnap | PR

3 kreatív ötlet folyékony ragasztóval iskolakezdéshez

3 kreatív ötlet folyékony ragasztóval iskolakezdéshez

A folyékony ragasztó a kreatív munkák alapkelléke, de sokan nem szeretik, mert macerás a használata. Mutatunk három kreatív ötletet iskolakezdéshez, amit imádni fogsz és amihez jól jön egy tubus folyékony ragasztó.

Ősszel újra indul az iskola, előkerülnek a délutáni kreatív foglalkozások a gyerekekkel. Ilyenkor érdemes beszerezni friss eszközöket, új kartonpapírt, kreatív kellékeket és egy új tubus multifunkcionális folyékony ragasztót is. Íme három ötlet, ami könnyen megvalósítható, a gyerekek imádni fogják és gyorsan elkészül. Emellett pedig praktikus és olcsó megoldást kínál az iskolakezdési problémák megoldásához.

Csillogós név felirat

Az iskolában sokszor keveredik el a tolltartó, vagy a tornazsák. Ha rajta van a gyerek neve, akkor könnyebben visszatalál a gazdájához, de hímezni macerás és sok esetben nem megoldható, egy öntapadós matricával pedig túl gyorsan leesik a gyerek neve. Szerencsére már van egy egyszerű és mutatós megoldás!

Egy dekorációs ragasztótoll segítségével egyszerűen és gyorsan lehet feliratozni, vagy akár dekorálni bármilyen felületet. A szöveg kicsit kidomborodik a felszínről, és a csillámok miatt még látványosabb az eredmény.

Színes könyvborító

Az iskolai tankönyvek és füzetek kopása mindig problémát jelent, hiszen a gyerekek ezerszer is kinyitják év közben. Ezért a legtöbb iskolában kérik, hogy a tankönyveket és füzeteket borítóval lássák el otthon. Sok gondot okoz azonban, hogy lecsúsznak a papírborítók a füzetekről.

Kerüljétek a műanyag borítókat és öltöztessétek szép, színes ruhába a könyveket és füzeteket! Ehhez csak annyi kell, hogy a jó minőségű papírt egy-egy pöttynyi folyékony ragasztóval erősítsd fel a füzetre a sarkoknál. A rendkívül praktikus, többfunkciós ragasztótollat könnyű és egyszerű használni, nem folyik és pontosan ott ragad majd, ahol kell.

Tolltartó PET palackból

Vicces, praktikus és filléres megoldás, ami kiváltja a drága tolltartókat, egyedileg dekorálható és ha elhasználódik, könnyedén és olcsón pótolható. Nem kell hozzá más, csak két, fél literes PET palack, egy nagyfogú, színes zipzár és egy jó minőségű folyékony ragasztó.

Vágjuk le a palack elkeskenyedő nyakát, hogy csak a két alja maradjon, ügyelve arra, hogy elég nagy legyen hozzá, hogy a ceruzák, ecsetek beleférjenek. A folyékony ragasztó segítségével a zipzár egyik és másik oldalát egyszerűen ragasszuk a palack vágott szélére, hagyjuk száradni, aztán egyszerűen húzzuk össze a zipzárat és zárjuk be a tolltatót.

Arra kell csak figyelnünk, hogy csőrös nyakú folyékony ragasztót válasszunk, ami lehetővé teszi a pontos ragasztást. Emellett persze fontos, hogy a ragasztó műanyag és papír mellett a textil ragasztására is alkalmas legyen. A további dekorációnak pedig csak a fantáziánk szabhat határt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 13:45, csütörtök | PR

Milyen hatással van a világra az új mozi premierek csúszása?

A vírusválság sok iparágat parkolópályára tett 2020-ban, és elvett tőlünk jó néhány régen várt filmpremiert. Ennek viszont hosszan gyűrűző hatása van. Megnéztük, mit tett a COVID-19 a filmekkel és a filmiparral.

2020. November 27. 07:12, péntek | PR

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Egy nyomtatóhoz nem olyan nehéz kiválasztani a megfelelő patront, ám ettől még el lehet rontani a vásárlást, ha figyelmetlenek vagyunk. Ha az egész folyamat online történik, érdemes ellenőrizni néhány alapinformációt.

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 08. 19:22, vasárnap | PR

Mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató?

A mátrix nyomtató talán idejét múltnak tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor ideális megoldást tud nyújtani költséghatékony nyomtatásra. Körbejárjuk a pro és kontra érveket, mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató.