Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Január 30. 22:03, péntek | Helyi sport
Forrás: Dab.Docler

A bikák diadala

A bikák diadala

Ismét öklelt az újvárosi bika! Most éppen Debrecenben!

A MOL Liga alapszakaszának utolsó előtti mérkőzését játszotta ma este hat órától Debrecenben a Dab.Docler csapata. Az Acélbikák 2-1-re verték el otthonukban a Debrecen csapatát.

Az első játékrészben Kalnins eredményesen hárította a Debrecen minden gólra törő kísérletét.

A második harmadban a 28. percben Papp Viktor Szappanos Borogyin védéséből kipattanó korongját lőtte a kapuba. Így született meg a mérkőzés első gólja. A második harmadban további gólok nem születtek, bár Kalninst megdolgoztatták az egyre keményebb tempót diktáló debreceniek.

A harmadik harmadra összeszedték magukat ellenfeleink. A 44. percben egyenlített Könczei. Ráadásul Hruby kiállítása miatt emberhátrányba került a dunaújvárosi csapat. Ám ezt az emberelőnyt a Debrecen nem tudta kihasználni. Végül Pozsgai góljával az Acélbikák a 48. percben bebiztosították a győzelmet.

A győztes meccsel a Dab.Docler csapata a Mol Liga tabellájának második helyén szerepel, mindössze 4 pontos lemaradással az első helyen álló Miskolc előtt. Csapatunk vasárnap este az Újpest vendégeként fejezi be a MOL Liga alapszakaszának küzdelmeit. Hajrá Kohász! Hajrá Bikák!

O.G.M.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.