Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Január 09. 18:18, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu

A biztonság a legfőbb és leghitelesebb értékünk

A biztonság a legfőbb és leghitelesebb értékünk

A közgyűlés ma a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, illetve a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság kiemelkedően teljesítő személyi állományát jutalmazta.

A közgyűlés tevékenységük elismeréseként ötmillió forint céltámogatást biztosított az elmúlt esztendőben.

Az ünnepélyes átadón jelen volt Cserna Gábor polgármester, Magosi Lajos, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Lóki Richárd a helyi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője. Cserna Gábor köszöntő beszédében elmondta, hogy minden település életében az első három legfontosabb lakossági igény között ott van a közbiztonság az egészségügy és a köztisztaság mellett. A közbiztonság megteremtéséért pedig nem csak a rendőrök dolgoznak, hanem a katasztrófavédelem munkatársai is. Együtt teremtik meg a biztonságunkat, ami ma Magyarországon a legfontosabb és a leghitelesebb értékünk. A polgármester elmondta, hogy reméli, hogy ezzel hagyományt teremtenek a városban és jövőre is díjazni tudja az önkormányzat a katasztrófavédelmi dolgozók munkáját. Ezután következett az elismerések átadása, melyet harminchatan vehettek át.

Az átadó után Magosi Lajos megköszönte az önkormányzat hozzáállását és támogatását, méltatta a kollektíva munkáját, melynek tagjai a nap huszonnégy órájában és az év 365 napján a város lakosságának rendelkezésére állnak mind a háttérmunka, mind az operatív munka területén.

Képünkön: Cserna Gábor polgármester (középen) mondott köszönetet és adott át jutalmakat

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 18:53, csütörtök | Helyi önkormányzati

Ezúttal a tanév legjobbjait díjazták

Az idei tanév végén is folytatódott a hagyomány, amikor a város iskoláinak legkiemelkedőbb eredményeit elért tanulóit köszöntötte Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.

2019. Június 12. 18:45, szerda | Helyi önkormányzati

A pedagógusok több évtizedes munkáját díjazták

Idén is átadták a Pedagógus díjakat a városi oktatási intézmény azon dolgozóinak, akik kiemelkedő munkájukkal segítették a tanulók fejlődését, valamint elismerték a nyugállományba vonuló pedagógusok áldozatos tevékenységét is.

2019. Május 30. 15:44, csütörtök | Helyi önkormányzati

Rendkívüli közgyűlés - fontos döntésekkel

Keresik az élményfürfő üzemeltetőjét, lőtér helyett stratégiai döntés, lesz igazi szállodánk, alapítványok pályázati támogatása, templomunk színes ablakaiért, mire kell másfél milliárd?

2019. Május 23. 21:06, csütörtök | Helyi önkormányzati

A hétvégén Parázs – Varázs 2019

Pénteken délután fél hatkor az AK 26 fellépésével megkezdődik Dunaújvárosban az Alsó Duna-parton a Családi Hétvége, a Parázs-Varázs.