Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Május 06. 22:43, kedd | Helyi

A DPASE hazai pályán a Kozármislenyt fogadja

A DPASE hazai pályán a Kozármislenyt fogadja

Az NBII 27. fordulója következik

Az előző bajnoki fordulóban a Dunaújváros Szigetszentmiklóson szenvedett 2-1-es vereséget, míg a Kozármisleny hazai pályán vesztett az Ajka ellen 1-0 ra. A DPASE a tabella 2., míg a baranyai csapat a 15. helyén áll. Az NBII-ben eddig megszerzett pontokat összehasonlítva azt láthatjuk, hogy nekünk jelen pillanatban 32-vel van több. A lőtt gólok számában is jelentős a különbség, hiszen a DPASE 38-szor, míg a Kozármisleny 22-szer talált be ellenfelei kapujába. A védelmünk 17 góllal kapott kevesebbet következő ellenfelünknél. A két csapat az őszi szezon 12. fordulójában találkozott egymással, ahol Godslove góljával 1-0-ás dunaújvárosi győzelem született. A nagyon kiegyenlítődött tavaszi fordulókban a Dunaújváros négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent, és háromszor szenvedett vereséget, ezzel 15 pontot szerzett. A Kozármisleny kétszer győzött, négyszer játszott döntetlent, és négyszer kapott ki, ezzel 10 pontot gyűjtött.

Az biztos, hogy érdekes találkozóra van kilátásunk, hiszen mindkét csapat számára fontos lenne a győzelem. Számunkra megerősödhetne az esély a felkerülésre, míg a Kozármisleny a kiesést próbálja elkerülni. Azt se felejtsük el, hogy a labdarúgó NBII éllovasai közül a legutóbbi fordulóban rajtunk kívül vereséget szenvedett a Siófok és a Nyíregyháza is, míg a Gyirmót nyert, akik ezzel feljöttek a tabella harmadik helyére.

Minden szurkolóra szükség van a 2014. május 10-i, 17:30-kor kezdődő Kozármisleny elleni mérkőzésre. Irány a pálya! Hajrá Dunaújváros PASE!

Címkék: DPASE, kozármisleny, NBII

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.