Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 22. 14:29, szerda | Helyi sport
Forrás: dunaferrkajakkenu.hu

A dunaújvárosi kajakosok-kenusok tovább erősödtek!

A dunaújvárosi kajakosok-kenusok tovább erősödtek!

A Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztálya ismét nagyszerű igazolásokkal erősítette csapatát.

A Dunaferr SE Kajak-Kenu Szakosztálya ismét nagyszerű igazolásokkal erősítette csapatát. A tavalyi évben két olimpiai bajnok edzővel bővült a szakembergárda, Vajda Attila és Vereckei Ákos személyében. Az idei évben versenyzői téren erősített a klub: leigazolta azt a Máthé Krisztiánt, aki a 2018-as felnőtt maraton Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett a felnőttek kajak egyesei között, emellett klubunkhoz csatlakozott Katona Lili(képünkön) is, aki ifjúsági és U23-as VB ezüsttel is rendelkezik, szintén a maratoni számban. Lili emellett olimpiai számban is bekerült az U23-as válogatott keretbe tavaly és idén is szép nemzetközi reményekkel vágott neki a szezonnak.

Fontos kiemelni, hogy Máthé Krisztián a hétvégén párosban maraton felnőtt magyar bajnokságot nyert a kajak párosok között, ezzel kvalifikálta magát az idei maraton Európa Bajnokságra. Katona Lili ugyan negyedik lett a felnőtt futamban, de mivel még csak U23-as korú versenyző, és e korosztályban nem talált legyőzőre, így bátran mondhatjuk, hogy Lili U23-as magyar bajnoki címet szerzett magának és a klubnak egyaránt, nemkülönben pedig, kivívta magának az Európa-bajnokságon való szereplés jogát. Ezzel máris két indulója van a Dunaferrnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak