Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

A hollywoodi sármőr cáfolja, hogy Jennifer Lopezzel jár

A hollywoodi sármőr cáfolja, hogy Jennifer Lopezzel jár

Ha valaki olyan sármos, mint Bradley Cooper, nem csoda, hogy mindenki azt találgatja, vajon ki lesz az a szerencsés hölgy, aki elnyeri kegyeit. És ahogy az már lenni szokott, az összes, mellette feltűnő nővel összehozzák

Ezzel szemben a Másnaposok sztárja nem győzi hangoztatni, hogy egyedülálló. Azzal védekezik, hogy a munkája túlságosan lefoglalja, és elég izgalmat ad neki ahhoz, hogy a nők társaságára eszébe se jusson vágyni. Sőt, egy ideje már az is idegesíti, hogy a sajtó a magánéletéről faggatja, miközben ő szívesebben beszélne aktuális munkájáról - írja az Új Ász.

- Rendkívül izgalmas az új film, amit forgatok, bár a randizásokra valóban nem hagy elég időt - árulta el, ugyanakkor pár napja mégis a válófélben lévő Jennifer Lopezzel látták egy New York-i étteremben kettesben, ráadásul igencsak romantikus hangulatban.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.