Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 11. 12:33, péntek | Helyi
Forrás: Pálfi-Németh Tünde DMJV önkormányzati szóvivő

A pedagógus életpálya megbecsülését szolgáló díjak

A pedagógus életpálya megbecsülését szolgáló díjak

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése önkormányzati rendelettel döntött a pedagógus életpálya megbecsülését szolgáló díjakról.

A nyugállományba vonuló pedagógusok részére, (aki az oktató-nevelő munkában legalább 30 évet eredményesen tevékenykedett) "Pedagógus Életpályáért Emlékérem" díjat, a kiváló oktató-nevelő munkát végző pedagógusok elismerésére "Dunaújváros Érdemes Pedagógusa" díjat, a kiemelkedő oktató-nevelő tevékenységet végző, elősegítő pedagógusok, és az oktatási intézmények nem pedagógus dolgozói elismerésére "Dunaújváros Oktatásügyéért" díjat alapított.


A rendelet értelmében a "Pedagógus Életpályáért Emlékérem" díjat egy évben legfeljebb 20 személynek, a "Dunaújváros Érdemes Pedagógusa" díjat egy évben legfeljebb 2 személynek, a "Dunaújváros Oktatásügyéért" díjat egy évben legfeljebb 5 személynek lehet odaítélni.


A díjak adományozására javaslatot tehetnek a dunaújvárosi oktatási-nevelési intézmények dolgozói és az oktató-nevelő munkához kapcsolódóan működő testületek, valamint az önkormányzati képviselők. A felterjesztéseket Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteréhez kell benyújtani, 2016. március 31-ig, a borítékon kérjük feltüntetni: „Pedagógus díjak”.


A javaslatnak tartalmaznia kell az adományozandó díj megnevezését, a díjra méltónak tartott személy nevét, lakcímét, továbbá - a Pedagógus Életpályáért Emlékéremre felterjesztettek kivételével - a díj kifizetéshez szükséges adatait (születési hely és időpont, anyja neve, TAJ szám, adóazonosító), valamint az elismerni kívánt tevékenység részletes ismertetését.


A díjak közül ugyanazt, egy személy csak egyszer kaphatja meg. A korábban díjazott személyek névsora a város honlapján megtalálható.

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.