Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Május 03. 16:55, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

A Strand Fesztivál újabb fellépőinek a neve derült ki

A Strand Fesztivál újabb fellépőinek a neve derült ki

Rag\'n\'Bone Man, TroyBoi, valamint a 15. születésnapját a Petőfi Zenei Díj gáláját követő koncerten ünneplő Punnany Massif is fellép az idei Strand Fesztiválon, amelyet augusztus 22-től 25-ig rendeznek Zamárdiban.

A 6. Strand Fesztivált a MOL Nagyon Balaton program keretében öt évvel ezelőtt indította útjára a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió. A rendezvény két nagyszínpadának idei fellépői között lesz a már korábban bejelentett Thirty Seconds to Mars, Robin Schulz, a Kensington, Kungs és Sigala is - szerepel a szervezők által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

A angol pop-soul-blues dalszerző-énekes, Roy Charles Graham, azaz Rag'n'Bone Man számára a 2016-ban megjelent Human című dal hozta meg a világhírnevet, azóta nyert Brit Awardsot és Echo-díjat is és teltházas arénakoncerteket ad.

Az elektronikus zenei vonalat erősíti a dél-londoni származású dj-producer, TroyBoi, akit Diplo szerződtetett kiadójához, a Mad Decenthez. Olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint a Tinie Tempah, a Grandtheft és a Flosstradamus. Zenéjére nagy hatással volt a tap, a hiphop, a rap és az r'n'b is.

A fellépőik között korábban bejelentett Ákos, a Halott Pénz és a Tankcsapda mellett a fesztiválon koncertet adnak a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyzői, valamint a hazai könnyűzenei színtér színe-java. Köztük lesz az Amigod, Antonia Vai, az Apey & the Pea, a Bagossy Brothers Company, a Belau, a Blahalouisiana, ByeAlex és a Slepp, a Cloud9+, a Honeybeast, az Intim Torna Illegál, az Irie Maffia, a Jetlag, a Kelemen Kabátban, a Kiscsillag, a Kowalsky meg a Vega, a Lóci Játszik, Majka & Curtis, a Margaret Island, a Mary Popkids, az NB, a New Level Empire, a Péterfy Bori & Love Band, a Soulwave, a Supernem, a Szabó Balázs Bandája, a Biebers, a Wellhello és lesz NECC Party is.

A Strand showműsor keretében, hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével már augusztus 21-én elindul, idén Zamárdiban tartják a Petőfi Zenei Díj gáláját. A díjátadót követően lép színpadra a 15 éves Punnany Massif, amelyet Sigala fellépése követ a színpadon.

Fotó: strandfesztival.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.