Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2018. Március 25. 20:38, vasárnap | PR

A tökéletes menyasszonyi cipő kiválasztása

A tökéletes menyasszonyi cipő kiválasztása

A menyasszonyi cipőt jóval kevesebb figyelem kíséri az esküvő napján, mint a menyasszonyi ruhát, de fontos, hogy megfelelő cipőt válasszunk a nagy napra.

Fontos, hogy a cipő a menyasszony személyiségéhez és a ruhához is passzoljon, de az is fontos szempont, hogy kényelmes legyen és dekoratív. Mérlegelni kell azt is a cipő kiválasztása során, hogy milyen esküvői helyszínen lesz a rendezvény, ugyanis egy tűsarkú cipő igazi kihívást jelenthet, ha a szertartást szabadtéren tartják, vagy füves, kavicsokkal kirakott ösvényen kell végigmenni. Nemcsak kényelmetlen, ugyanakkor balesetveszélyes is lehet, de egy botladozó, nem biztos lábakon álló menyasszony látványa sem lehet túl előnyös vagy megható.


Érdemes a menyasszonyi cipőt az esemény előtt egy-két hónappal kiválasztani, és nem utolsó sorban bejáratni, hogy a nagy napra megfelelő viseletet nyújtson. Ez azért is szükséges, mert a választott cipőt a menyasszony egész nap viseli majd, így elengedhetetlen, hogy a láb hozzá legyen szoktatva. Kellemetlen és bosszantó lehet, ha pont a nagy napon töri fel vagy dörzsöli ki a lábat. A belül bélelt és puha talprésszel rendelkező menyasszonyi cipők bizonyulnak a legkényelmesebb viseletnek, de ha a választott cipő nem bír ezekkel a tulajdonságokkal, akkor ez talp, illetve lépéskönnyítő betétek használatával könnyen orvosolható.


Természetes, ha nem szeretnél nagy összegeket költeni egy olyan lábbelire, amit nagy valószínűséggel csak egyszer veszel fel, vagy abban az esetben, ha hozzád a sportosabb stílus illik. A LifeStyleShop webshopjában kedvező áron juthatsz hozzá azokhoz a menyasszonyi cipőkhöz, amelyet már kinéztél vagy felpróbáltál egy üzletben korábban. Az általános szabály az, hogy a menyasszonyi ruha árának 10-15%-át teszi ki a cipő, így biztosan nem kelt olcsó hatást. A menyasszonyi cipő terén a legkeresettebb anyagok közé tartozik a szatén és a selyem, de a csipke is.
Hogy melyiket választod, azt a ruha anyaga és színe is befolyásolja, illetve lehetőséged van a saját stílusod alapján kiválasztani a megfelelő darabot. Ha azonban a vagányabb megoldást kedveled, és nem ragaszkodsz feltétlenül a tradíciókhoz, egy hozzád illő darabot válassz, hiszen ez a Te napod! A nagy napon fontos, hogy legyen nálad egy váltócipő, illetve sebtapasz, hiszen minden eshetőséget szem előtt kell tartani. Legyen a hőn áhított lábbeli lapos, magassarkú, szatén vagy selyem, a legfontosabb az, hogy jól érzd magad és egész nap kényelmesen járhass benne.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 13:45, csütörtök | PR

Milyen hatással van a világra az új mozi premierek csúszása?

A vírusválság sok iparágat parkolópályára tett 2020-ban, és elvett tőlünk jó néhány régen várt filmpremiert. Ennek viszont hosszan gyűrűző hatása van. Megnéztük, mit tett a COVID-19 a filmekkel és a filmiparral.

2020. November 27. 07:12, péntek | PR

Négy dolog, amire figyelj oda nyomtatópatron online vásárlásakor

Egy nyomtatóhoz nem olyan nehéz kiválasztani a megfelelő patront, ám ettől még el lehet rontani a vásárlást, ha figyelmetlenek vagyunk. Ha az egész folyamat online történik, érdemes ellenőrizni néhány alapinformációt.

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 08. 19:22, vasárnap | PR

Mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató?

A mátrix nyomtató talán idejét múltnak tűnik, de vannak olyan helyzetek, amikor ideális megoldást tud nyújtani költséghatékony nyomtatásra. Körbejárjuk a pro és kontra érveket, mikor lehet jó választás a mátrix nyomtató.