Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. November 11. 21:10, kedd | Helyi

A toronymagas favorit Győr ellen játszunk

A toronymagas favorit Győr ellen játszunk

A sikeres békéscsabai kupameccs után ezúttal a bajnokságban lesz érdekelt együttesünk, mely szerdán este Győrben lép pályára.

A szezon legnehezebbnek ígérkező mérkőzése vár szerda este hat órától együttesünkre, mely a bajnoki címvédő, kétszeres BL-győztes Győr otthonában lép pályára.

A találkozónak egyértelműen a Rába-parti zöld-fehérek az esélyesei, de Mátéfi Eszter vezetőedző elárulta, ez nem jelenti azt, hogy eleve feltartott kezekkel futnának ki a pályára az idei szezonban is veretlenül első helyezett győriek otthonában.

- Azt gondolom, hogy nem kell bemutatni ellenfelünket, a bajnoki és BL-címvédő csapat ellen lépünk pályára idegenben, vagyis nem mi vagyunk a találkozó esélyesei. Legutóbbi mérkőzésünk jól sikerült, hiszen a Békéscsaba ellen végig kezünkben tartottuk a meccset, s megérdemelten jutottunk a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé, ám ezúttal lényegesen nehezebb feladat vár ránk. Ellenfelünket ismerjük, kiváló játékosai vannak, akik nagyon kemény csatákban edződtek, de ez nem jelenti azt, hogy ne tennénk meg mindent azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el ellenük. Teher nincs rajtunk, szeretnénk egy jót játszani, nem titkoltan azért is, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a szombati EHF Kupa-mérkőzésre. Természetesen ahhoz, hogy jó mérkőzést játsszunk a győriekkel, mindenképpen nagyon határozott védekezésre lesz szükségünk, az ehhez elengedhetetlenül fontos jó kapusteljesítménnyel, míg támadásban gyorsan, de ezzel együtt fegyelmezett teljesítményt kell nyújtanunk.

Címkék: DKKA, győr, kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.