Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Február 08. 14:03, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: Fotó: Varga György

A vásár elmarad

A vásár elmarad

A Magyar Közút dunaújvárosi kirendeltségének munkagépei továbbra is folyamatosan végzik a hóeltakarítást, valamint kiszélesítik az utakon az eddig kialakított nyomtávokat, megtisztítják a buszöblök területét. Elmondásuk szerint az

A Magyar Közút dunaújvárosi kirendeltségének, valamint az Alba Volán Zrt. tájékoztatása szerint, Dunaújváros és térségének útvonalai, az időjárási körülményeknek megfelelően járhatóak.
A Dunanett Kft. valamennyi munkagépe jelenleg is a város főközlekedési útvonalain dolgozik, a korábban megjelölt kézi erő bevonásával hatékonyan végzik az akadálymentesítést a gyalogátkelőhelyeknél és a mellékutcákban.

A Dunaújvárosi Vízirendészet a dunai jégzajlás miatt fellépő feladatait végzi, és folyamatosan ellenőrzik a szakaszterületüket.
A Dunaújvárosi Mentőállomás tájékoztatása szerint minden település jól megközelíthető, így a betegellátás és a szállítás biztosított.
Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a hátrányos helyzetben, illetve a fedél nélkül élők megfelelő ellátására. A szakemberek ellenőrzési tevékenysége folyamatos.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a kialakult tartósan alacsony hőmérséklet, valamint a leesett csapadékmennyiség miatt a Helyi Védelmi Bizottság határozatában úgy döntött, hogy a 2012. február 12-re, a hagyományosan vasárnapra tervezett kirakodóvásár ELMARAD. A DVG Zrt. erről időben tájékoztatja a vásározókat, egyben kéri a lakosság megértését.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a korábban kiadott közleményben foglalt figyelemfelhívások, valamint a meghirdetett forgalomkorlátozások továbbra is érvényben vannak. Kérjük Önöket, megfelelő körültekintés mellet közlekedjenek az utakon.

A Helyi Védelmi Bizottság, amennyiben a hideg időjárásnak köszönhetően rendkívüli esemény történik, vagy szükséges intézkedés várható, időben tájékoztatja a lakosságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét