Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. November 23. 22:12, vasárnap | Helyi sport

A vendég vitt haza pontokat

A vendég vitt haza pontokat

A Dab.Docler csapata a Nové Zámky gárdáját fogadta vasárnap este a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, ezúttal a vendégek mehettek haza győzelemmel.

A kilencedik percben egy nagy védelmi hibából megszerezte a vezetést az Érsekújvár - Uram paskolta be a pakkot közvetlen közelről. Négy perccel később Mestyán kapta meg a korongot emberelőnyben a kéken és a szlovák kapus lábai között bombázta a hálóba a játékszert a dunaújvárosi 61-es. A tizenhatodik percben aztán Papp Viktor is betalált a vendégeknek, igaz két perccel később emberhátrányban lőtt gólt a Zámky Frolík révén.

A harmincadik percben Podstavek verte meg hátvédjét és lőtt szép gólt, öt perccel később pedig Huba talált be kettős előnyben. A Bikák oldalán Azarinak és Szappanosnak is a vason csattant a lövése.
Huszonhét másodperc telt el a harmadik harmadból, amikor Uram emberhátrányban betalált. Ezután teljesen szétesett a Bikák játéka, nem ütköztek, nem lőttek és nem játszottak a DAB játékosai.

Donald MacLean: - Nagyon buta, elkerülhető gólokat kaptunk ma. Fegyelmezetlenség jellemezte a mai játékunkat, sem a védelem, sem a csatárok nem voltak a helyzet magaslatán. Tizenhat gólt kaptunk az utóbbi három meccsen és négyet lőttünk - ez nem mehet így tovább. A jövőhét kőkemény munkával fog telni, kondi és jeges edzés váltja majd egymást mindennap. Véleményem szerint a legnagyobb baj, hogy egy kicsit hátradőltünk és leültünk amikor viszonylag nagy előnnyel vezettük a bajnokságot. Ez most bosszulja meg magát, így most kell a gárdát felébreszteni és visszatérni arra az útra, ami a szezon első felében az első helyre vitt minket.

Slavomir Chlebec: - Örülök, hogy az első helyen álló csapat otthonában tudtunk győzni, fontos volt a legutóbbi vereségünk után. Sikerült kihasználni a rutinos játékosaink révén a lehetőségeinket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a