Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 25. 14:23, szerda | Helyi
Forrás: Tiger Szabolcs

A zöld fordulat garanciája az LMP

A zöld fordulat garanciája az LMP

Schiffer András szerint csak az LMP képviselői leplezhetik le az elmúlt húsz év politikai bűneit.

Ősszel indutl országjáró körútja során Schiffer András, a Lehet Más a Politika Párt országgyűlési képviselője, ma Dunaújvárosba érkezett, ahol teljes támogatásáról biztosította az időközi választásokon induló Czinkon Zoltán képviselőjelöltet.

- Két fontos oka van, hogy az emberek minél több LMP-s képviselőt juttassanak az önkormányzati testületekbe - mondta el Schiffer András - Az egyik, hogy csak ez garantálhatja a "zöld fordulatot", melynek célja természeti értékeink megőrzése, s olyan beruházások támogatása, mely a fenttartható fejlődés keretében biztosít - tartósan - munkahelyeket a lakosságnak. A második ok pedig, hogy csak az LMP képviselői tekintik feladatuknak, hogy leleplezzék az elmúlt húsz év bűneit. Még akkor is, ha úgy járnak, mint Szabó Zsolt önkormányzati képviselőnk, akit azért hívtak vissza bizottsági tisztségéből, mert szóvá tette a Fidesz és az MSZP közös ténykedését - hívta fel a figyelmet az országgyűlési képviselő, akitől azt is megtudtuk, Fejér megyében most készül újra indulni a megyei pártszervezet.

- Körbe jártam és felmértem a körzetemhez tartozó városrészek problémáit, sok elmaradást kell bepótolni - mutatta be röviden Czinkon Zoltán, a 10-es számú választókerület LMP-s jelöltje programját. - A Béke városrész játszóterei és járdái nagyon rossz állapotban vannak, Pentelén még mindig több utca nincs leaszfaltozva, Pálhalmára kerékpárutat kell építeni és a postát is újra kell indítani, míg Táborálláson mielőbb be kell fejezni a nemrég megkezdett, löszfal helyreállító projektet. A megkérdezett emberek érzik, hogy kik azok a képviselők, akik valójában értük dolgoznak, s ha ez alapján mennek el szavazni, benne leszünk az első kettőben - válaszolt végül a képviselőjelölt arra a kérdésre, ki fogja megnyerni a körzetet. - A sikerünk a részvételi arányon múlhat -tette hozzá végül Czinkon Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.