Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Október 07. 14:13, csütörtök | Helyi

A hajrában húzott el a Debrecen

A hajrában húzott el a Debrecen

Hazai pályán fogadta a dobogó harmadik helyén álló Debrecen együttesét az új, Dunaújvárosi REK néven szereplő újvárosi női kézilabda csapat. Hiába tartották a lépést 50 percig Radulovicsék a Bajnokok Ligája részvevő ellenféllel s

Rangadó volt a javából! Győzött a Debrecen 33-29 arányban, de a dunaújvárosi lányok is minden dicséretet megérdemelnek, ha van 1-2 minőségi cserejátékos a hajrára, akkor a bajnoki pontokatis könnyen megszerezhette volna Kiss Szilárd vezetőedző együttese. Ha időrendi sorrendben akarjuk nézni az eseményeket, a találkozó elejét tekintve egyértelműen a hazai játékosok elképzelése érvényesült. Az első negyedóra végére már 3 gól volt az előny Ferlingéknél. Hiába volt a vendégek időkérése, a szünetre is maradt még a vezetésből, igaz, csak egy találat. (17-16).

A második játékrész elején ismét lendületesebben kezdtek az újvárosi hölgyek, pillanatok alatt négy gólra tornázták fel a különbséget. Erőlködött a Debrecen, de igazi fordulat a hajrában következett be. Sajnos az egyre jobban fáradó hazaiak ellen sorozatban tudták lőni a gólokat a debreceniek, így nem csak egyenlítettek, de a vezetést is átvették. A vége 33-29 arányú vendég győzelem lett, de a fiatal újvárosi együttesnek sincs oka szégyenkezni.

Dunaújvárosi REK – Debrecen 29-33 (17-16)

Dunaújvárosi REK: Vig, Balogh 3, Velky 1, Takács D. 5, Gáspár, Ferling 7, Nagy 5. Csere: Győri (kapus), Radulovics 6, Jókai, Takács L., Erdősi 1, Sári 1. Vezetőedző: Kiss Szilárd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.