Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2010. Június 08. 08:15, kedd | Helyi

A közös álom – egyedülálló koreai táncbemutató

A közös álom – egyedülálló koreai táncbemutató

Különleges meglepetésvendégek érkeznek Dunaújvárosba, a Petőfi Művészeti Ligetbe: Koreából érkezik a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő koreai „Last for One” b-boy breaktánccsoport és a közkedvelt koreai „DoDo” instr

A fellépéssorozatot, melynek első állomásaként Európa kulturális fővárosában, Pécsett lép fel a csapat, Dél-Korea Budapesti Nagykövetsége szervezi. A csoport második – a Hankook Tire Magyarország Kft. jóvoltából ingyenes – magyarországi fellépése Dunaújvárosban lesz, hiszen a vállalat számára kiemelten fontos a koreai kultúra népszerűsítése.

 

A tánccsoport nem kis referenciákkal rendelkezik, hiszen a világ szinte minden országában felléptek már. A tagok nem csak a tánctudásuknak köszönhetik sikerüket: Ázsia- és világszerte ismert sorozatokban és mozifilmekben szerepelnek és több sportszer gyártó cégnek is ők a reklámarcai az ázsiai régióban. A kizárólag hölgyekből álló dobos csoport előadásában mind a mozgásnak, mind pedig a hangzásnak fontos szerepe van.

 

A „Last for One” férfi break tánccsoport pörgős előadása garantáltan fergeteges hangulatot fog kelteni – a „Dodo” dobosokkal kiegészülve pedig „Közös álom” címmel a világon egyedülálló show elemekkel tarkított előadással kápráztatják el az nézőket.

 

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 23. 07:27, kedd | Helyi

NEM VOLT MEGFELELŐ A KÖVETÉSI TÁVOLSÁG

A budapesti férfi által okozott balesetben egy tehergépjármű és négy személyautó ütközött össze Székesfehérvár külterületén.

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Április 12. 09:39, szerda | Helyi

NEM VÁLOGATOTT. VITT MINDENT, AMIT ÉRT

Egyebek mellett szerszámgépeket, kerékpárt és gázpalackot zsákmányolt az ercsi illetőségű férfi.

2023. Március 30. 18:08, csütörtök | Helyi

KATALIZÁTOR TOLVAJT FOGTAK A RENDŐRÖK

Lopás kísérlet elkövetése miatt felelhet a 33 éves férfi.