Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Június 08. 08:15, kedd | Helyi

A közös álom – egyedülálló koreai táncbemutató

A közös álom – egyedülálló koreai táncbemutató

Különleges meglepetésvendégek érkeznek Dunaújvárosba, a Petőfi Művészeti Ligetbe: Koreából érkezik a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő koreai „Last for One” b-boy breaktánccsoport és a közkedvelt koreai „DoDo” instr

A fellépéssorozatot, melynek első állomásaként Európa kulturális fővárosában, Pécsett lép fel a csapat, Dél-Korea Budapesti Nagykövetsége szervezi. A csoport második – a Hankook Tire Magyarország Kft. jóvoltából ingyenes – magyarországi fellépése Dunaújvárosban lesz, hiszen a vállalat számára kiemelten fontos a koreai kultúra népszerűsítése.

 

A tánccsoport nem kis referenciákkal rendelkezik, hiszen a világ szinte minden országában felléptek már. A tagok nem csak a tánctudásuknak köszönhetik sikerüket: Ázsia- és világszerte ismert sorozatokban és mozifilmekben szerepelnek és több sportszer gyártó cégnek is ők a reklámarcai az ázsiai régióban. A kizárólag hölgyekből álló dobos csoport előadásában mind a mozgásnak, mind pedig a hangzásnak fontos szerepe van.

 

A „Last for One” férfi break tánccsoport pörgős előadása garantáltan fergeteges hangulatot fog kelteni – a „Dodo” dobosokkal kiegészülve pedig „Közös álom” címmel a világon egyedülálló show elemekkel tarkított előadással kápráztatják el az nézőket.

 

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását