Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. November 06. 17:45, szombat | Helyi

A sok sem volt elég

A sok sem volt elég

Nagyon sokat tett a Dunaferr SE férfi kézilabda csapata a Ferencváros elleni összecsapáson a pontszerzés érdekében, de végül óriási harcban vereséget szenvedett Rapatyi Tamás együttese.

Nem megy a pontszerzés a nyáron alaposan megfiatalított dunaújvárosi férfi kézilabda csapatnak a bajnokságban, az újvárosi piros-fehérek a bajnoki tabella utolsó előtti helyén állnak. Az ötödik helyezett Ferencváros ellen ezért is égetően szükség lett volna egy sikerrel, és az ezzel járó bajnoki pontokra. Nem is indult rosszul az találkozó újvárosi szempontból, a két gárda az első percekben fej-fej mellett haladt. A félidő középső része ugyan a Fradié volt, de Pásztorék négygólos hátrányban sem adták fel. A félidő hajrájában Széles vezérletével sikerült felzárkózni, majd a vezetést is átvenni.

A szünetig a sovány előny megmaradt (18-17), így a második félidőre jó eséllyel futott ki a Dunaferr. A gólgazdag összecsapáson sajnos a Ferencváros kezdte jobban a folytatást, és a hazai előny hamar hátránnyá változott. A második félidő nagy részében három-négy találattal vezetett a vendég együttes, és ezúttal sajnos a hajrá sem segített. Némileg ugyan felzárkóztak a dunaújvárosi fiatalok, de a végeredmény így is 29-32 lett a Fradi javára.

Dunaferr SE – Ferencváros TC 29-32 (18-17)
Dunaferr SE: Kovács R., Pásztor Á. 8, Németh G., Muhl 2, Kemény, Bali 3, Széles 11. Csere: Repóth, Kovács Zs. (kapusok), Takács B. 3, Hajdu, Morva 1, Benmiloud 1, Kurbely. Vezetőedző: Rapatyi Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.